FIAT napisał(a):Każdy kto wsiądzie w fiata ten zobaczy, że nie jest to samochód dla szpanu a kto się przejedzie i będzie go użytkował ten stwierdzi ze jest to tani w eksploatacji samochód do codziennego użytkowania a nie wyrywania lasek na starego golfa czy bmw pod remizą. Najwięcej gadają na fiata Ci co nie jeździli nim albo wsiedli w 126p, bo kto miał do czynienia z Fiatem ten wie ze nie ma on nic wspólnego z 126 czy 125p. Ja też mam fiata i jak na taki rocznik to nic złego nie powiem na niego a co do golfów oglądanych lub innych tego typu to szrot do którego niemiec boi się wsiąść to do polski wyśle a durni polacy to biorą sie zachwycają takim g... przecież to wystarczy dziury załatać trochę wklepać szpachelki nałożyć licznik skręcić i jakiś dresik poleci na golfa. A co do fiata to jak sie nie potrafi jeździć to nawet da się nowego auto zarżnąć a na producenta zgonić najłatwiej!
[/quote]
Ja nie wiem skąd ten człwiek się zerwał, chyba z choinki. Nie stać go na nic lepszego, i dziadek mu wpoił że Fiaty są dobre

haha. Prawdziwy Fiat to fiat 125p a te Włoskie gówna to nawet polacy nie kupują, bo tego to nawet się na żyletki nie sprzeda

A co do VW to nie wiem koleś wogóle skąd ty te teorie zebrałeś. We wszystkich Rankingach bezawaryjności VW jest wysoko, i co powiesz na to....?? Jeździj dalej swoim CQiunto sriunto z 1999 roku i się swoich tępych teori nauczaj swoich dzieci, a nie. Mało brakowało że nie napisałeś że BMW czy Merc jest gorszy od twojego CCqiutnuio, haha, pewnie cie juz prostata dopadała.
PS. Przepraszam za brzydką wypowiedz, ale jak czytam takie teorie, to zaczynam wieżyć że w Polsce żyją Patafiany.