moku napisał(a):ZGadzam się , że auto wyższej klasy jest lepsze. Tylko zastanawia mnie , dlaczego ludzie sprzedają 3 letnie auta?? Największy spadek wartości , czyli tracą najwięcej. Boję się, że takie auta są po prostu z wadami.
Obawy są słuszne, bo 95-99% sprzedawców (nazwać ich można handlarzy) ściąga mocno uszkodzone, powypadkowe samochody.
Jest jednak garstka importerów, którzy zajmują się importem samochodów całych, bezwypadkowych, z autentycznym przebiegiem. Stąd niestety wyższe ceny, niż najtańsze "złomy" z ofert. Tak jak pisałem oprócz mnie, kilku importerów możesz znaleźć na bezwypadkowe.net
Dzięki temu kupujący może uniknąć niespodzianek jak u sprzedawców z ok. Płocka, Drezdenka, Radomia, Gniezna i jeszcze wielu innych "zniesławionych" miejscowości, gdzie sprzedawcy nastawieni są na maksymalny zysk nie licząc się z kupującymi.
Jeśli chodzi o moje samochody, to importuję od nowych do maksymalnie 4-5letnich. Nie chcę zdradzać konkurencji bardzo dobrego źródła, jednak zapewniam, że auta są bez żadnych wad i bezwypadkowe. Więcej informacji mogę udzielić telefonicznie.
Oczywiście na wszystkie samochody daję gwarancję prawną, zapewniam obszerną fotorelację, że praktycznie bez przyjeżdżania na miejsce można podjąć decyzję.
W razie pytań zapraszam do kontaktu, pomagamy i doradzamy bezinteresownie.
Pozdrawiam.