Wysłany: 14 Styczeń 2008, 19:38 Re: jakie auto wybrac ;>
Ja bym sie zastanowil nad RS4 i EVO IX. Evo ladniejsze no i naped na wsystkie kola. Audi jest najocnieszym kombi jakie istnieje - nie ma mocniejszego. A do czego bedzie Ci sluzylo auto ?? Rodzina czy samotne jezdzenie ?
_________________ GDYBY PRZEDNI NAPĘD BYŁ LEPSZY TO CHODZILIBYŚMY NA RĘKACH
Wysłany: 14 Styczeń 2008, 19:58 Re: jakie auto wybrac ;>
RS4 to kombiak. Nie kazdy zauwazy ze to RS4...dla większości bedziesz jako taki "przeciętniak w kombiaku audi" no a SUBARU tez fajne ale mi bardziej EVO sie podoba....wiesz 50% przepada za EVO a drugie 50 za SUBARU. Zalezy w jakiej pięćdziesiątce Ty sie znajdujesz
Wysłany: 14 Styczeń 2008, 21:37 Re: jakie auto wybrac ;>
Jasne jasne. Nowiutkie hehe 2007 rocznik oczywiscie jest sedan ale jak sam napisales 300tys ;/ no a Ty?? Najbardziej sie do jakiego przychylasz samochodu?? Poza tym wiesz audi-niemiecka precyzja, wygoda itd, EVO-niezawodność, bezawaryjność
Wysłany: 14 Styczeń 2008, 21:47 Re: jakie auto wybrac ;>
Hehe no wlasnie jestes w tej drugiej pięćdziesiątce więc ja nie mam co pisac. Skoro bardziej podoba Ci sie subaru, to nie ma argumentów zeby przekonac Cie do EVO subaru ma takie krągłe linie, co kojarzy mi sie z samochodem dla dziewczyn (oczywiscie bez urazy dla tych, którzy nim jezdza) a EVO widać ze rasowy "samochod lansera:) " agresywny, piękny. A subaru taki jakiś bezpłciowy