halsky11 napisał(a):alfy 147 omijaj szerokim lukiem, psuje sie w nich doslownie wszystko
Opowiadaj dokładnie o tych Alfach co miałeś i co tam się psuło, chętnie posłuchamy...
halsky11 napisał(a):pewnie zaraz przyjda tu fani alfy i ci powiedza ze JTD to jednostka z niebios jest protoplasta wszystkich tdi i wogole wypas
A nie jest ??? Poczytaj trochę historii diesli, potem posłuchaj, a najlepiej pojeździj JTD troszkę to zobaczysz, że nazywanie i TDI, i JTD, dieslem to obraza dla tego drugiego..
halsky11 napisał(a):tylko ze ich wypowiedzi wynika ze alfa powinna stac w garazu i ladnie wygladac bo jak bedziesz jezdzil nieumiejetnie to zacznie sie psuc, a samochod sluzy do jezdzenia nie do ogladania prawda?

No niestety, Twoje auto służy tylko do jeżdżenia, ja mogę się również na Alfę z przyjemnością popatrzeć, zresztą, nie tylko ja..
PS. Kupować coś z przymusu - bo PODOBNO bezawaryjne, PODOBNO dobre, bo jeździ tego od groma na ulicach, i potem jeździć wozem który.. no jeździ.. ale czy jest w nim jakaś radość jak się wsiądzie? Czy mamy z niego "fun"? Moim zdaniem nie ma sensu kupować takiego wozu z którego nie czerpiemy radości ale kupiliśmy bo większość Polaków go poleca.. (nie mówię o konkretnych modelach tylko ogólnie o sytuacji)