Witam, moze wniose babski glos do dyskusji. Od dwoch lat jestem uzytkowniczka audi a3,2 litrowego Tdi, a od roku do kompletu dolozylam sportbacka w 2.0 TFSi. I powiem, ze nie kupie zadnego innego auta. 140 kuca na dieslu bylo mi malo, po dolozeniu chipa wyszlo 180 i przy tej malej wadze jest to prawie f16. Niesamowite przyspieszenie, pieknie swiszczaca turbinka, niskie spalanie. Obnizylam go ladnie , pomalowalam zaciski do hamulcow, szybki przyciemnilam i jest auto na trasy. Jak juz koledzy wspomnieli, czasami trzeba kogos lub cos do auta zapakowac i wtedy dobrze miec 4-5 drzwi.
Natomiast TFSi nie trzeba reklamowac- 200 kuca i DSG to niesamowita przyjemnosc z jazdy. I podobnie jak poprzednik- na glebe, szyby, Bastuck i jest gitara.
Tydzien temu do rodziny wszedl BMW Serie 1 z 2 litrowym dieslem w M pakiecie. Prezentuje sie niezle, ale...nie umywa sie do mojej s-line. Srodek choc jest w skorach i sporcie, to jest kanciasty i brzydki, sportowe siedzenia ciasne, a cale auto przypomina mi stylistyka ciosane nowe seaty-tzn odwrotnie, bo seaty wyszly pozniej.
Z wlasnego doswiadczenia wiem, ze mocna strona bet nie jest elektronika- W czerwcu walczylam z ESP,co chwile cos swirowalo.
Wiec jesli moge Ci doradzic- 25 kola euro to duzo, mozesz miec za to piekna biala s3 s-line plus. Wtedy numer telefonu do mnie bedzie tylko kwestia czasu

pozdro kama
Wiec jesli