Budowa, własnego oczka w głowie.

Moderator: fs.mod
  • Poinformuj znajomych na Facebook-u o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na Gwar-ze o tym wątku
  • Poinformuj innych ludzi na Wykopie o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na Twitter-ze o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na Blip-ie o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na Buzz-ie o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na GG o tym wątku

Budowa, własnego oczka w głowie.

Post» 14 Wrz 2011, 19:38

Cześć jestem tu nowy, i jak umieściłem temat w złym miejscu to proszę o przeniesienie.

Dobra a teraz opiszę wam mój problem.

Na początku napiszę, że mój pomysł może wam się wydawać głupi i bezmyślny ale chcę dążyć do celu i mam nadzieje, że mi się uda. Od roku planuję budowę repliki Bugatti lub lamborghini. Całe podwozie przygotowałem już pół roku temu i od tej pory stoi, lecz mam problem z nadwoziem :evil: ponieważ nie jestem w stanie go całego wykonać z włókna szklanego, i czy nie wiecie może gdzie można było by, zakupić takie nadwozie Bugatti lub lamborghini chodzi mi o takie surowe nie pomalowane i w ogóle, aby nie były powycinane otwory itp. tak jak na tych filmikach koleś ma takie nadwozie z włókna szklanego.

Chciał bym jeszcze upodobnić wnętrze do oryginału więc czy mógł by mi ktoś napisać przypuszczalny koszt budowy? Mam przeznaczone na to prawie 43 tys. zł. Z tego co sobie kalkulowałem to powinno wystarczyć. I jeszcze jest problem z wyspawaniem szkieletu samochodu na przygotowanym już podwoziu czy macie jakieś rysunki pomocnicze?

Proszę abyście nie wypisywali głupot, ponieważ na ten temat myślę bardzo poważnie i powoli dążę do tego aby zacząć budowę :wink:
BugattILA
Nowicjusz
Nowicjusz

Auto: Bmw e46 2.0 m power ;D

Motokącik