Jak czytam takie tematy to mi się humor poprawia

. Po pierwsze radia mają około 4x20W RMS( tylko na taką moc się patrzy a nie jakieś moce maksymalne czy inne pmpo). Nigdy nie kupiłbym głośników peiyinga bo to syf nie warty nawet połowy tej kasy. Najtańsze grające to chyba gms(sam mam u siebie i w swojej cenie nie mają równych). Jeśli szukasz głośników pod radio to nie patrz na mające więcej niż 35-40W RMS i powinny mieć jak najwyższą skuteczność, najlepiej powyżej 90 dB. Co do tuby to już w ogóle się nie wypowiadam. Najlepsza jest skrzynka basowa a nie jakiś walec z tektury. Wzmacniacz powinien być mocniejszy nieco od głośnika ale patrząc na moce rms a nie maks bo te nie mają nic wspólnego z rzeczywistością. Tanie chińskie wzmacniacze pokroju peiyinga, vk czy inne tego typu mają też przeważnie zawyżone moce. Kup normalne markowe radio jeśli chcesz się nim dłużej nacieszyć bo te chińskie tanie radia są strasznie awaryjne. Słyszałem o przypadkach gdzie po pół roku już do niczego się nie nadawały bo albo wyświetlacz padł albo stacje przestało odbierać albo czytniki kart przestały działać. Napisz może ile masz do wydania na wszystko to lepiej będzie coś doradzić.