Chevrolet

Moderator: fs.mod
  • Poinformuj znajomych na Facebook-u o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na Gwar-ze o tym wątku
  • Poinformuj innych ludzi na Wykopie o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na Twitter-ze o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na Blip-ie o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na Buzz-ie o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na GG o tym wątku

Re: [chevrolet]

Post» 06 Kwi 2007, 13:05

No właśnie dlatego odradzam tensamochod poniewaz czasem an drodze jakas blachostka sie popsuje i wychodzi ztego tyle roboty jkby byla wielka awarja.
Łukasz789
Stały forumowicz
Stały forumowicz

Miejscowość: Kraków

Post» 14 Kwi 2007, 12:28

gdybym nie miał dużo kasy to wybrałbym Lacetti, ALE jeżeli do dyspozycji jest 55 tys. zł to... nie zastanawiałbym się i kupiłbym Cee'da diesel :)
Awatar użytkownika
Rysiob
Nowicjusz
Nowicjusz

Miejscowość: Częstochowa

Post» 17 Kwi 2007, 19:43

maniokin2 napisał(a):Chevrolet Lacetti jest dobry, poniewaz sam go mialem kilka ladnych lat, tak sie sklada i jezeli wlasciciel o niego dba, to dobrze bedzie mu sluzyl,a ty marek chyba zbytnio sie nie interesujesz swym autem, bo te chevrolety sa bardzo dobre, osiagi, zawieszenie i stylistyka, takze nie rozumiem cie marek, ale kazdy jest indywidualista. :twisted:
A co sądzisz o chewrolecie Sparku.
adrianvice
Nowicjusz
Nowicjusz

Miejscowość: Sandomierz

Post» 17 Kwi 2007, 20:28

po pierwsze chevrolet pisze sie przez "v", a nie przez "w"-chewrolet.
ale spark, pod wzgledem stylistyki to mi sie nie podoba, ale malo pali, i koszty utrzymania nie sa duze,ale mimo to ja bym go nie kupowal
BMW M Roadster, może kiedyś...
Awatar użytkownika
maniokin2
Zaawansowany
Zaawansowany

Miejscowość: tomaszów mazowiecki

Post» 08 Cze 2010, 09:02

Witam!
Od ok 9 miesięcy posiadam Chevroleta Cruze 2,0 VCDI 150KM i na razie jetem zadowolony. Stylistycznie jak Opel (wnętrze bardzo podobne do Insigni), tylko tańszy. Wydaje mi się, że Cruze jest alternatywą, jak kogoś nie stać na Opla. Podobnie jak ze Skodą i VW - te same częsci, silnik i płyta podłogowa, tylko produkowane w innym kraju i z gorszych materiałów. Jeśli kogoś stać, to proponuję Insignię zamiast Chevroleta. Z tych mniejszych aut to nie orientuję się... Wiem, że trudno jest o jakiekolwiek części do Chevroleta Cruze, bo na zamek otwierania klapy bagażnika trzeba czekać, aż go sprowadzą z zagranicy - w kraju nie ma centralnego magazynu. Poza tym może tak być, że Opel będzie mniej awaryjny, niż Chevrolet - ale o tym przekonam się później. Jeśli kogoś interesuje coś więcej o Cruzie, to służę. O innych autach tej marki niewiele jednak wiem.
Pozdrawiam!
smarekxy
Aktywny
Aktywny

Miejscowość: podkarpacie
Auto: Chevrolet Cruze 2.0 VCDI 175KM
Prawo jazdy od: 29 09 2000

Re: chevrolet

Post» 14 Paź 2011, 12:12

Bardzo fajny Samochód dla każdego ! Marka samochodu mówi o nim sama za siebie.
bardzo interesują mnie starsze modele CHEVROLETA takie jak np: CAMARO, CHEVELLE, IMPALA i takie tam ! Marka godna Zakupu !!
kredek2222
Nowicjusz
Nowicjusz

Auto: BMW M6 507km

Re: chevrolet

Post» 14 Paź 2011, 14:59

Nowym modelem ostatnio jest Chevy Cruze w budzie hatchback ! ! Bardzo ciekawe auto ..
Za niecałe 50 tys..
Masz prawo zachować milczenie, a wszystko co napiszesz może zostać zmoderowane ..
Awatar użytkownika
silvo44
Moderator
Moderator

Miejscowość: Olkusz
Auto: OPEL ASTRA F X14NZ + LPG
Prawo jazdy od: 01 09 1983

Poprzednia