bo to handlarz? zobacz jaki czysciutki silnik i wyplakowana deska zreszta nie wiem gdzie te handlarzyki kupuja auta ze sa tansze niz w niemczcech zeby mu sie oplacalo to sprzedac po rej w PL to musialby kupic za 2 k EURO
Tylko niewiem czy Ibi III dostaniesz w tej kwocie bo takie do jazdy to zaczynają sie od 15tys a jak pamiętam to tyle masz własnie na auto.Na Stilo patrzyłem ale większość sprowadzona i do rejestracji a takiego chyba nie chcesz?Zarejestrowanych jest mało i praktycznie każdy ma jakiś feler.
Ze zdjęć wnioskuję ,ze auto jest czyste i zadbane. Ale to normalna sprawa bo przecież idzie na handel. Wolałbym brudne,ale z oryginalnym przebiegiem oraz lakierem:)
juz to pierwsze stilo wygladalo najlepiej, ale pewnie jest solidnie skrecone...
sam nie wiem, moza ta xsara co barol pokazywal bylaby ok?
moze warto dolozyc jakies 5k i poszykac 3-4 letniego auta segmentu b z ok. 75-90 konna benzynka- takie autka maja zazwyczaj mniejsze przebiegi niz igla golf/stilo na dieslu od dziadka z niemiec czy francuzki?
jesli masz zamiar dluzej posmigac autem ta decyzja na pewno zaprocentuje
nie pytam ile mam jeszcze dołożyć mam tyle i koniec. dokładam to każdej kwoty dalej i dalej bo wiecznie ktoś mi mówi że to mało więc proszę z takimi radami dajcie sobie spokój chce wreszcie coś kupić. skoro nie umiecie mi doradzić to dzięki za wszystko.
Nie ma się czym denerwować. Tylko Żeby kupić zadbanego diesla trzeba uzbroić się w cierpliwość. No i oglądają auta z kimś kto ma o tym pojęcie, koleżanka kupiła ostatnio leona tdi z 2005 za 20 tys a zachowywała się dokładnie jak ty- musi być diesel i klasa auta c. Ja doradzalem jej mniejsze z bena. No i co? Miesiąc jazdy i się sypie na potęgę, nie wspominając ze ma spawany z 2 przód, i licznik śledzimy z 300 na 140,
Wiec powodzenia