witam tu moije pytanie jak sie sprawuje te silniki czy mozna je troche pokrecic? jaka zywotnosc ? ogolnie to mialby byc pierwszy moj samochod nie weim czy nie jest zbyt mocny jak na poczatek jezdze samochodami od 2 klasy podstawowki jeszce mi sie nie zdarzyllo nigdzie uderzyc ani uszkodzic pojazdu ale noge mam bardzo ciezka... w brame normalna rozmiarowo wchodze po recznym przyy 120 zaciagnac reczny to nie problem mam sad 150-200 metrow jestem w stanie rozpedzic sie do 100 i zaciagac reczny pomiedzy drzewami kontrowac itp... i duzo innych zebyscie nie pomysleli ze tym sie chwale bo wcale o to mi nie chodzi.... chodzi mi o to czy jeszcze nie jestem zaglupi na taki samochod czy nie lepiej kupic cos bezpieczniejszego... czy dojrzalem do takiego samochodu w sumie moim zdaniem jak bd mail cos odwalic to odwale nawet tym slabszym obecnei jezdze siory peugeotem drogi swoje ub polne ale asfalt tez sie zdarza to jest 307 2.0 hdi 110 km wydaje sie nie duzo ale i tak robi juz swoje chwolka i juz 150 jest zostaly mi 4 godziny do wyjezdzenia do egzaminu wiec chcialbym sie zapoznac co wy o tym myslicie
przyznam sie do tego juz uciekalem policji nie jestem z tego bardzo zadowolony ale zdziwiony ze nie przyjechali do domu uciekalem im przez 11 km las asfalt polne drogi trzymalem sie predkosci 150 km/h byly nawet trzy gorki to lecialem nad ziemiapolicji ucieklem ale szczescia mialem bardzo duzo w takim zytuacjach na licznik sie zbyt barsdzo nie patrzy jak juz to w kusterko wsteczne ale byl moment ze 180 przeszlo to chyba prawie maks tego samochodu nie wiem ale poprostu byla polna droga bardzo rowna i ciagla sie z 3,4,5 km nie wiem dokladnie
prosze o rade
z góry wam dziekuje