Daewoo Lanos 1,5 16V

Moderator: fs.mod
  • Poinformuj znajomych na Facebook-u o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na Gwar-ze o tym wątku
  • Poinformuj innych ludzi na Wykopie o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na Twitter-ze o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na Blip-ie o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na Buzz-ie o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na GG o tym wątku

Daewoo Lanos 1,5 16V

Post» 04 Maj 2010, 11:45

witam all ! potrzebuję jakieś solidne łożyska na tył do Lanosa 1,5 16V 100KM ! - w ciągu ostatniego roku - i jakiś w sumie przejechanych 15 tysiącach dwa razy wymieniłem łożyska w lanosie (tył) - pierwsza wymiana oryginalnych które przejechały 100 tys. na nowe w interkarsie i po przebiegu ok. 5 tys to samo cholernie huczały - stwierdziłem ok może jakieś kiepskie łożyska kupiłem - więc wróciłem do intercarsu i kupiłem drugi komplet i oddałem auto na warsztat bosha który wymienił mi łożyska - po wymontowaniu nowych które przejechały ok 5 tys zauważyłem że z prawej strony łożysko było JUŻ pęknięte !! więc ucieszyłem się jak kolesie z bosha wymienili mi na nowe i znowu qur... huczą ! a przejechał podobny dystans na nich ok. 5-8 tys. - wymieniłem już podczas ostatniej wymiany piasto bębny z tyłu, cylinderki, szczęki i przewody hamulcowe więc wszystko co się dało a mimo to łożyska huczą!! szczególnie te z prawej strony ...... poradźcie proszę jakie mam założyć łożyska na tył ?????? i jaki smar zastosować ???
Proste są dla szybkich samochodów, zakręty dla szybkich kierowców - Colin McRae
Awatar użytkownika
adam-and1
Stały forumowicz
Stały forumowicz

Miejscowość: Katowice

Re: Daewoo Lanos 1,5 16V

Post» 25 Maj 2010, 00:46

Witam podaj dokladne dane samochodu to cos ci polece za dobre pieniadze i dobrej firmy.Pozdro
Awatar użytkownika
azpawel
Nowicjusz
Nowicjusz

Miejscowość: Brzeg