niezłe w terenie ale mało popularne wiec wybór na rynku wtórnym będzie ograniczony a poza tym tworzony przez dwie koreański marki daewoo i ssangyong która właśnie debiutuje w Polsce a poza tym autko trochę awaryjne ale ja bym go kopił.
Zgadza się, podzespoły silnika są Mercedesa, z tego co słyszałem są problemy z skrzynią biegów, ale auto jako auto odbierane jest pozytywnie, szkoda, że w Polsce nie zyskało większej popularności.
PS. mogłeś dać ten temat w dziale TERENOWE, bo to raczej auto terenowe, niż VAN:)
Auto godne polecenia. Terenówka z prawdziwego zdarzenia. Bardzo funkcjonalna, pojemna, niezawodna, łaskawa dla kieszeni (poza ubezpieczeniem, ale to nie jej wina). Podkreślmy, że Musso to jednak w połowie Mercedes ML (silnik, skrzynia, zawieszenie, elektryka
Mam musso 2.9 d z 1998 i bardzo dobrze sie spisuje jedyna wada jaką ma to zawieszenie.Endrju mylisz sie w musso jest tylko skrzynia ml bo silnik jest sprintera a mosty no ci nie powiem bo nie wiem ale ml nie są.
Skrzynie i mosty padają w modelach powyzej 2000 roku cos zmienili nie wiem co ale mialem kilka muso i do roku 2000 wszystkie byly super to jest super terenowka.Aha postaraj sie kupic turbo diesel szybszy jest bo bez turba mozolny jest a i przy kupowaniu pacz czy napędy dzialaja bo ile razy mialem to czujnik byl odczepione, przelącznik moze byc zesputy a nawet mi sie trafiło ze most byl zepsuty ale mowie mosty i skrzynie po 2000 roku ostro sie psują. Jesli masz wiecej pytan pisz na gg 8031002.