Dobry warsztat w trójmieście (gdynia)

Moderator: fs.mod
  • Poinformuj znajomych na Facebook-u o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na Gwar-ze o tym wątku
  • Poinformuj innych ludzi na Wykopie o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na Twitter-ze o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na Blip-ie o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na Buzz-ie o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na GG o tym wątku

Dobry warsztat w trójmieście (gdynia)

Post» 03 Gru 2009, 17:38

Chciałbym podzielić się z Wami sprawdzonymi warsztatami(serwisami) w trójmieście.
Ja osobiście naprawiam auto moje w serwisie samochodowym Witek Service w Gdyni Chyloni na ul. Żwirowej .
Co mi się w nich podoba to to że nie odpuszczają sobie żadnego auta czyli np. jeśli inni mechanicy coś "skopią" albo poprostu rozkładają ręce to w tym serwisie Panowie sie nie poddają i daje to upragnione rezultaty:] Moje autko gdy je kupiłem było w nieciekawym stanie (podwozie masakra no i problem ze skrzynią biegów, silnik też lubi sie popsuć )ale naprawiajac go w tym serwisie udało sie moje autko doprowadzić do stanu w którym nie wstyd mi jechać z moją narzeczoną.Jeśli macie jakies inne godne polecenia serwisy piszcie a jeśli nie to odwiedźcie Witek Service to bedziecie zadowoleni. Pozdrawiam
bialy999
Nowicjusz
Nowicjusz

Miejscowość: Gdańsk

Re: Dobry warsztat w trójmieście (gdynia)

Post» 21 Sty 2010, 20:37

Ja moge polecic Serwis Margo na Suchaninie w Gdańsku, kupilem u nich nowego Lancera i jak do tej pory nie mialem z nimi zadnych problemow. Niedawno nawet bylem na pierwszym przegladzie i na dobry poczatek dostalem rabat :wink:
roxor
Nowicjusz
Nowicjusz

Post» 27 Sty 2010, 18:52

Potwierdzam, od kilku lat serwisuje u nich swoją Carisme i nie mam zastrzeżeń co do jakości, zawsze sympatycznie. Czasami co prawda trzeba czekać 2-3 dni na wizytę, ale myślę że warto.
Pozdrawiam, Jarek.
jaruszz
Nowicjusz
Nowicjusz

Post» 01 Paź 2010, 21:42

Witam koledzy. polecam wam warsztat w którym wymieniam wszystko w moich firmowych samochodach. Właściciel super ugadane zniszki (co w tych czasach najważniejsze), szybko i na temat. Mieści się w Gdyni ul.Hutnicza 1 brama 9/10. telefon do kolesia 501-858-740. Naprawde super
JESTEM ZADOWOLONY Z USŁUG TEJ FIRMY BO NAPRAWY WYKONYWANE SĄ BARDZO DOKŁADNIE SZYBKO TANIO SPRAWNIE WŁAŚCICIEL I MECHANICY SA MILI DLA KLIENTA I KOMPETENTNI POLECAM WSZYSTKIM KTÓRZY MAJĄ PROBLEMY Z SAMOCHODEM POZDRAWIAM :lol: :lol: :lol: [/b]
Sprinter
Nowicjusz
Nowicjusz

Miejscowość: polska