witam zastanawiam się które auto lepiej kupić e36 interesuje mnie z silnikiem 1.8is -2,5 i audi 2.0 lub 2.3 podajcie za i przeciw jakie auto byście Wy wybrali.
hmm... miałem dwóch kumpli, którzy jeździli takimi Audi ale w sumie to nic o nich ie wiem - poza tym, że jakość wykonania lepsza niż w e36, ale co do awaryjności się nie wypowiem bo nie wiem, ale za to wiem co bym wybrał - na pewno wybrałbym BMW e36 2.8
Kto za młodu głupim nie był ten na starość nie zmądrzeje...
wlaśnie oba autka mi sie podobają i oba mają charakterek:) a co do motoru 2.8 z bawarii to juz jednak za duzo pali jak na kieszeń studenta. O bmw dużo wiem ale wlaśnie nie wiem nic na temat audi . a czy ktoś sie orientuje co więcej pali i co bardziej awaryjne..i co tańsze w naprawach
silniki 2.8 są najbardziej polecane z mocniejszych jednostek bmw.a jak chcesz cos mniejszego to 2.0 R6 przyjemny silniczek.osobiscie wybralbym bmw ze wzgledu na sentyment do tej marki.jak kupisz nie zajeżdożony egzemplarz to naprawde bedzie ci wiernie sluzyl.
a weź to na logike.czemu posiadają takie przebiegi?? bo są dobrymi autami i można nimi duuużo jeździć.gdyby tak nie było to wszyscy by sie ich pozbywali zaraz po zakupie albo by wogole nikt sie na takie auta nie decydował.400tys. dla takiej buni i to w benzynie to żaden wyczyn.