Daro20VT napisał(a):Kolego 1.9 TDI to najbardziej żywotne diesle... Jak chcesz twój wybór jeżeli masz kasę na wymianę zawieszenia co rok (droga zabawa) bierz Passata...
Wole Vectre w której łuszczą się drobiazgi niż Passata z którym standardowo co rok będziesz śmigał na wymianę zawieszenia... To samo zawieszenie jest też w AUDI A6 kumpel ma i co rok musi dymać na taką wymianę... Chyba, że nam drogi zrobią to wtedy faktycznie możesz kupić Passata
-----------------
kolego-masz fiata a piszesz nt.zawieszenia Passata.Zreszta piszesz jeden ze stereotypow.Ja mam Passata 1,9TDI/131KM i jeszcze zawieszenia nie naprawialem.Z tego co wiem poprzedni wlasciciel tez nie naprawial.Wiec co?Z tym zawieszeniem to jest po prostu bujda na resorach.
[ Dodano: Pon Lis 09, 2009 21:44 ]
Daro20VT napisał(a):Kolego 1.9 TDI to najbardziej żywotne diesle... Jak chcesz twój wybór jeżeli masz kasę na wymianę zawieszenia co rok (droga zabawa) bierz Passata...
Wole Vectre w której łuszczą się drobiazgi niż Passata z którym standardowo co rok będziesz śmigał na wymianę zawieszenia... To samo zawieszenie jest też w AUDI A6 kumpel ma i co rok musi dymać na taką wymianę... Chyba, że nam drogi zrobią to wtedy faktycznie możesz kupić Passata
-----------------
kolego-masz fiata a piszesz nt.zawieszenia Passata.Zreszta piszesz jeden ze stereotypow.Ja mam Passata 1,9TDI/131KM i jeszcze zawieszenia nie naprawialem.Z tego co wiem poprzedni wlasciciel tez nie naprawial.Wiec co?Z tym zawieszeniem to jest po prostu bujda na resorach.Auto ma niesamowity silnik.Bardzo dynamiczny.Pracuje cichutko.To nie jest moje pierwsze auto a 12.Mam wiec porownanie.Wyglada tez cudownie(B53BG).ja sie zakochalem w tym aucie.