ECO CUP peżota;)

Moderator: fs.mod
  • Poinformuj znajomych na Facebook-u o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na Gwar-ze o tym wątku
  • Poinformuj innych ludzi na Wykopie o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na Twitter-ze o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na Blip-ie o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na Buzz-ie o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na GG o tym wątku

ECO CUP peżota;)

Post» 20 Sty 2010, 19:43

Peugeot organizuje ECO CUP - do przejechania trasa Paryz - Genewa, max 36 h. Tyle, ze druzyna ma przejechac trase 1000km tak, by spalic jak najmniej paliwa :). Mozna zglaszac chec udzialu. Ktos chetny ?? http://ecocup.peugeot.com/PL
wizard
Nowicjusz
Nowicjusz

Re: ECO CUP peżota;)

Post» 24 Sty 2010, 13:16

Ja bym się pewnie zgłosił gdybym nie miał innych planów na ferie zimowe. 36 godzin to trochę dużo czasu na przejechanie tego dystansu, ale przecież tu nie o szybkość chodzi. Nie mniej wzięcie udziału w takim evencie było by dla mnie dużym przeżyciem bo nigdy się nie ścigałem. :mrgreen:
Awatar użytkownika
brodka
Nowicjusz
Nowicjusz

Miejscowość: garbusland

Post» 04 Lut 2010, 10:43

no na facebooku czytalem wczoraj, ze zglosilo sie juz ponad 15 tys chetnych, wiec zainteresowanie rajdem jest spore :). tylko nie wiem jakie sa kryteria wyboru zawodnikow :)
wizard
Nowicjusz
Nowicjusz

Post» 16 Lut 2010, 14:35

Jest już lista zwycięzców na stronie głównej eventu. Przyznajcie się, czy jest ktoś z was na niej? Mam nadzieję, że nikt się nie zbłaźni bo to jakby nie patrzeć będą Polskę rprezentować :twisted:
Awatar użytkownika
brodka
Nowicjusz
Nowicjusz

Miejscowość: garbusland

Post» 16 Lut 2010, 18:43

brodka napisał(a):Jest już lista zwycięzców na stronie głównej eventu. Przyznajcie się, czy jest ktoś z was na niej? Mam nadzieję, że nikt się nie zbłaźni bo to jakby nie patrzeć będą Polskę rprezentować :twisted:

dwie kobiety z polski beda braly udzial w rajdzie, jestem bardzo ciekaw jak im pojdzie, bo przyznam szczerze, choc moze sie naraze, ze kobiety w polsce prowadza duzo lepiej niz faceci ;]
wizard
Nowicjusz
Nowicjusz