Eko-Steam Myjnia Parowa z dojazdem do klienta

Moderator: fs.mod
  • Poinformuj znajomych na Facebook-u o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na Gwar-ze o tym wątku
  • Poinformuj innych ludzi na Wykopie o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na Twitter-ze o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na Blip-ie o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na Buzz-ie o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na GG o tym wątku

Eko-Steam Myjnia Parowa z dojazdem do klienta

Post» 14 Lip 2011, 11:13

Do tej pory jeździłem na myjnie bezdotykowe, ale jeśli nie mamy swoejj gąbki to dobrze auta nie umyjemy samym ciśnieniem, niedawno trafiła do mnie ulotka mobilnej myjni parowej. Moja laguna lśni, żadnych smug, zacieków itp, w środku po odświeżeniu nie ma praktycznie żadnych zapachów, kurzu itp, a co najważniejsze nie traciłem czasu na dojazd do myjni i ewentualne kolejki, mogę smiało polecić usługi myjni.
panti
Nowicjusz
Nowicjusz

Auto: Laguna 3.0

Re: Eko-Steam Myjnia Parowa z dojazdem do klienta

Post» 12 Kwi 2012, 11:23

Ja polecam mycie auta we własnym zakresie, tego typu rozwiązanie jest teraz możliwe dzięki produktom do bezwodnego mycia karoserii Eco Touch. Nie potrzeba wody, żadnego dodatkowego sprzętu, więc swoje auto można umyć w 15 minut w dowolnym miejscu i czasie. Kosmetyki do bezwodnego mycia karoserii Eco Touch nie zostawiają smug, pozwalają wydobyć głębie koloru, nie rysują lakieru i są przyjazne dla środowisko. Gama produktów obejmuje komplet produktów do czyszczenia na zewnątrz i wewnątrz.

Jest to również świetne rozwiązanie dla tych, którzy chcieliby otworzyć własną myjnię, a nie chcą inwestować kilkunastu tysięcy złotych w myjnię parową.
EcoTouch
Nowicjusz
Nowicjusz

Prawo jazdy od: 01 01 2001