FSOManiak napisał Napisales silnik 1,4 16V to ci na podstawie tego udzielilem porady Bo wiem co to za mulek 1,3 8V Smile Z tego co wiem to Tipo mial seryjnie na 16 zaworkach silnik o pojemnosci 1,8. Ale w Punciakach bylo 1,4 16V, moze ma malego swapa?
Że punto miał takie to wiem bo to wyczytałem. No i widzicie teraz sami że gościu wali ścieme i myśli że się nikt nie zorientuje. Jutro się wszystkiego dowiem z tym silnikiem o co chodzi.
przemandero powiedział1.3 i ty chcesz się ścigać? Dziecko ty w ogóle nie powinieneś się wkurzać jak ktoś mówi że jego samochód Cię objedzie bo kto by Ci tego nie powiedział to pewnie byłby w stanie to zrobić.
1.3 i odezwał się w nim szybki i wściekły Laughing
Nie chce być niemiły ale nie powinieneś mieć żadnych sportowych aspiracji, przykro mi...
Może się zdziwisz ale ja się z tobą w pełni zgadzam. Z takim silnikiem to maluch sobie moge objeżdzać ale z rozmowy o samochodach wyszła pewna kłutnia no i on nie czekając długo zapytał się czy chce się ścigać.
przemandero Powiedziałbyś nie?....
Jakbym powiedział nie to zrobiłbym z siebie idiote, a tak to przynajmniej podjąłem wyzwanie jak to napisał FSOmaniak.
Chciałoby ci się słuchać w pracy przez 8 godzin dziennie co on nie może? Zaczyna to denerwować już wszystkich kto z nim pracuje ale to własnie mnie się zapytał o to, widocznie się boi innych (nie powiedział tego kumplowi co ma mondziaka 1.8 benzyna 16V).