Austin Chłopaku

o to przecież chodzi by rzucić na forum konkrety w pigułce ,recenzje tysięcy użytkowników( a nie tylko jednego sąsiada),recenzje mechaników oraz ocenę DEKRY by porównać potem czy wszystko się zgadza,przepisanie tylko jakiejś recenzji z gazety to za mało ,podam przykład w jednej kiedyś przeczytałem że Peugeot 607 to auto niskiej jakości a w innej ,że wysokiej jakości

Mamy na forum TRADELUXA ,ktory jeżdzi takim samochodem a ponieważ na pewno on nie wsiadłby do byle jakiej bryki gdyż zna wszystkie auta od kuchni jak żaden z nas ,wnioski wyciągnąłem sam ,bałbym się tego Peugeota w wersji wypasionej ,przeładowanego elektroniką ,poza tym ten samochód nie jest zły.Pirlo wydaje się ,ze wszystko jest proste ,podajesz przeczytane fakty i po sprawie,musisz jednak uzyskać informacje od praktyków czy te informacje są prawdziwe i czy potwierdzają wywody teoretyczne.Teraz np.zbieram informacje na temat Mercedesa CL 500 już ponad miesiąc,po takim czasie dopiero mam jakie takie pojęcie o tym samochodzie gdyż gazetowe informacje są bardzo ubogie a w internecie nie ma za wiele ,na fora nie wchodzę gdyż pojedyncze recenzje mnie nie interesują ,bywają diametralnie sprzeczne,jeden chwali za coś tam a drugi gani za to samo! Pirlo, to nie jest wszystko takie proste jak ty myślisz.