Gdzie kupić felgi Enkei?

Moderator: fs.luz
  • Poinformuj znajomych na Facebook-u o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na Gwar-ze o tym wątku
  • Poinformuj innych ludzi na Wykopie o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na Twitter-ze o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na Blip-ie o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na Buzz-ie o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na GG o tym wątku

gdzie kupić felgi Enkei?

Post» 30 Sie 2008, 18:21

Tak ostatnio zacząłem grzebać po necie... i tak jakby dostałem w pysk czymś :D - gdzie da się w pl kupić nowe felgi enkei? najlepiej jakby to był jakiś dystrybutor na PL (jeśli coś takiego istnieje :D )
People cannot gain anything without sacrificing something... that's an equivalent trade.
Bio
Początkujący
Początkujący

Re: gdzie kupić felgi Enkei?

Post» 15 Lut 2009, 19:02

Nigdzie w PL nie dostaniesz felg Enkei Sports...no może za wyjątkiem ASO Mitsu gdzie mogą miec do Lancera EVO. Musisz uderzać na amerykańskie Ebay lub do jakiś typów co sprowadzają używane fele z Japonii.
Pekińczyk
Aktywny
Aktywny

Post» 17 Lut 2009, 18:29

Rodri94

Post» 18 Lut 2009, 01:01

jak widzisz na allegro masz felgi z których większośc pochodzi z japońskich samochodów dla których Enkei robi felgi do niektórych modeli np. Mitsu EVO, Civic TypeR Ep3, czy tam Subary Impreza. Ciężko jest dostać felge Enkei poza takimi które jeżdżą wlaśnie w tych autach lub jakąs inna ściągnietą zza granicy.
Jak napisałem w swoim pierwszym poście uderzaj do ludzi na forach miłośników aut z kraju kwitnącej wiśni może niektórzy zajmują sie sprowadzaniem gratów z USA lub Japonii to Ci sprowadzą taka felge...same felgi koszują kupe kasy dolicz do tego przesyłke, cło itp. wyjdzie ogromna suma, na ebay.com też możesz szukać używanych.
Pekińczyk
Aktywny
Aktywny