Auto: Audi A4 B6 1.9 TDI
Moc: 157KM
Wysłany: Czw Lip 13, 2006 18:45 Giełdy samochodowe w POLSCE
Witam,
Jeżeli chcesz zobaczyć gdzie znajdują się giełdy samochodowe w naszym kraju pod tym adresem znajdziesz chyba wszystkie. Jeżeli jakiejś nie ma a znasz jej adres to napisz info@forumsamochodowe.pl a napewno ją dodamy do listy.
Możesz także wyrażać opinie w tym temacie którą giełde polecasz do kupna/sprzedaży auta, na której można dostać części samochodowe no i generalnie na które giełdy opłaca się jechac a których nie polecacie bo to strata czasu...
Zapraszam do dyskusji.[/url]
Wysłany: Pon Lip 24, 2006 02:53 gielda w bydgoszczy
vitam
mala poprawka edytorska:
jest "Bydgoszcz
woj. kujawsko-pomorskie Kartodom,
ul. Fordońska niedziela
6:00 - 13:00 500 "
a powinno byc Kartodrom (jest tam tor wyscigowy dla gokartow)
kartodom to troche jak domek z kart
wiem czepiam sie ale jestem z bydgoszczy
swoja droga dobry pomysl nie myslalem np ze w chojnicach niedaleko mnie jest gielda wybiore sie tam
_________________ Laska maga na czubku galke :] T.Pratchett
Wysłany: Czw Lip 19, 2007 10:37 Re: Giełdy samochodowe w POLSCE
Opole
woj. opolskie
ul. Obrońców Stalingradu
niedziela 6:00 - 13:00 200<-- jestem z Opola i wiem że to strata czasu, w życiu tam chyba nie było 200 samochodów, może 40 to max i to same szity, no znajdziesz tam ładny rocznik 2000 w zywż, ale to żadkość. Więcej tam jest telewizorów, dywanów, komórek, zabawek i całego szajsu. Ale jak chcesz iść na prawdziwą giełdę to nie idz na Opolską.
Wysłany: Sob Sty 05, 2008 13:57 Re: Giełdy samochodowe w POLSCE
Z tego co pamiętam to jeszcze w Ostrołęce jest giełda. (Byłem ostatnio rok temu)
Ostrołęka
woj. mazowieckie
Ul. Targowa (nie jestem pewien)
Niedziela 07.00 - 13.00
Pojazdów ok. 50-60
_________________ Golf IV GTI 1.8 TURBO
Nissan Terrano II 2.7 TDI
BMW 328