Witam!!
To mój pierwszy post na tym forum, więc jeśli cos źle to z góry przepraszam i proszę nie usuwać tego postu, gdyż muszę się dowiedzieć co jest mojej Golfiance.
A więc jechałem w sobote na wycieczkę ok 40 km w jedną stronę, całe 40 km wszystko oki temperatura ok 80-90 gdy podjechałem pod miejsce parkowania temp spadłą do 70 stopni wywaliła para spod maski. Zatrzymałem wyłączyłem auto polazłem załatwić to co chciałem, gdy wróciłem zauważyłem mokrą plamę pod autem. Dolałem płynu odpaliłem przejechałem ok 1-2 km i znów ten sam scenariusz. Wlałem ok 3-4 L płyny dojechałem do domu z powrotem 40 km zaparkowałem wysiadłem z auta i słyszałem jak wycieka płyn. Jakiś czas temu zauważyłem plamy oleju pod autem jak auto stało na kostce.
Płyn wylatywał nie iwem którędy, ale koło zbiorniczka na płyn jest mokro i płyn ten wygląda jak by siez olejem pomieszał. Pod korkiem do wlelu oleju zrobiło się masło.
Bardzo proszę o waszie opinie co to może być. Bo znajomi w pracy mówią mi ze to uszczelka pod głowicą.