Wysłany: Nie Sie 31, 2008 13:06 Re: GPS CARMINAT RENAULT SCENIC
Witaj miziou Mam pytanie dotyczące tych linków, które wrzuciłeś, które są z mapami Niemiec, Holandii i Polski, bo nie wiem czy mam wszystkie ściągać ) Pozdrawiam serdecznie, Ania
Miziou ma do Ciebie pytanie, po sciagnieciu plikow i rozpakowaniu pliki zajmuja 6,45Gb. szukalem w katalogach plikow osteuropa.cue i osteuropa.img ale nie znalazlem ich. prosze wytlumacz mi w jaki sposob mam wypalic to na plytke i czy mam ewentualnie usuwac jakies katalogi.
Witam. Posiadam od niedawna Scenica ze starszą wersją nawigacji z czytnikiem CD. Mam prośbę do kolegów posiadających mapy Polski lub Europy Wschodniej o umieszczenie aktualnych linków tylko do tych map lub o udostepnienie ich w jakiś inny sposób. Nie jestem oczywiście pewien czy mapy te zmieszczą się na płycie CD. Proszę o radę, opinię i pomoc bradziej zaawansowanych użytkowników. Pozdrawiam.
Miziou albo ktos kto juz to robil, ja mam takie pytanie, sciagnolem i wypakowalem i pokazal mi sie folder winrara "Renault_IT-System_V28" i teraz pytanie:
czy nagrac to "Renault_IT-System_V28" czy to jeszcze raz wypakowac i dopiero przegrac?
jestem tutaj nowy i zielony ale chciałem sie zapytac nagrałem to wszystko na płytke dual layer i wkładam ja do odtwarzacza w samochodzie i co dalej sie robi gdzie sie zapisuje jak działa czy cos dalej trzeba robic po nagraniu tej płyty?
witam:)
ściągnąłem mapę z : http://torrenty.org/torrent/254984
i nagrałem na płyte cd...pliki sa takie jak na oryginalnej płycie z mapa zach.europy, ale niestety wyswietla mi ze nie ma płyty w samochodzie..
co mam zrobic zeby działało ?;>
mam Scenica II z 2005 roku , nawigacja Navteq Carminat.