Chyba mało jasno się wyraziłem
moje pytanie było odnośnie
kosztów utrzymania wymienionych modeli(bo kupić bestie to 1, a utrzymać ją to 2), a to że są zajebiste to ja wiem, inaczej bym nie brał ich pod uwagę

a to, czy jest ich 5 czy 100 na ulicach mam głęboko w d.... To ma być moja bestia na najbliższe lata i ma sprawiać mi max radości z jazdy.
@hemp
Nie rozumiem czemu RX8 nie pasuję? To nie jest ranking, tylko po prostu te trzy modele biorę pod uwagę
Ok skoro wg Ciebie Evo będzie tańsze w utrzymaniu to potrafisz to czymś poprzeć? Bo niestety ja na słowo nie wierze nikomu
@MajkPZM
Masz rację na 1 ogień bankowo będę się musiał przejechać każdym z nich.
Tak się składa, że pół każdego tygodnia mieszkam w Krakowie, więc jak tylko minie ogień w pracy, chętnie skorzystam z Twojej propozycji
Budżet na kupno 40-60tyś - może więcej tak czy owak pierw muszę dobić deal z szefem.
Do czego? Do tego co wpsomniałeś + raczej codziennej jazdy. Wiem, że może to hardcorowo brzmieć ale ja w tyg robie 150km max 200km.
Musze przyznać, że jeśli chodzi o samochody to raczej laikiem jestem

nie będę udawał forumowego trola erudytę. Skoro mówisz, że zwykły STI styknie to myślę, że jestem skłonny w to uwierzyć.
Ogólnie nie ciężko zauważyć, że jaram się Japończykami. Dla mnie każdy z nich ma dusze i jaja. Teraz tylko muszę wybrać któregoś. Evo bardziej podoba mi się wizualnie(miałem okazję dotknąć i usłyszeć z bliska. W Subaru kocham się odkąd na PSX wyszedł Colin McRea Rally

+ ten dźwięk + miałem okazję się raz przejechać, ale zabijcie mnie nie pamiętam jaką wersją. A skąd wziął się RX8? Wizualnie też mi się zajebiście podoba, do tego zszokował mnie silnik 1.3 ? Pomyślałem, że byłoby to zbawienie dla mnie pod względem kosztów utrzymania, ale się bardzo zdziwiłem po wynikach spalania na autocentrum.pl co prawda nie wiem i tak ile w tym prawdy, ale nie spodziewałem się iż może palić tyle samo co 2 pozostałe albo i więcej