No więc tak, chyba nadszedł juz ten czas, aby wkoncu kupic swoj pojazd
Drodzy koledzy sprawa jest jest prosta : 15 tys. zł i na tym sie konczy to co wiem, ze mam.
Nie mam pojęcia jak zabrac sie do kupna auta, co wybrac, gdzie szukac pomocy. Interesuje mnie przedewszystkim to jak mam kupic ten samochod. Kazdy mówi co innego, każdy poleca co innego a ja po prostu przy kazdej nowej opini trace zmysły. NIestesty nie mam juz taty/ wujka/ babci którzy to mogli by pomoć. Dlatego pytam was - JAk DOBRZE KUPIC AUTO.
Prosze napiszcie mi czy kiedy juz bede sobie w jakims powiedzmy komisie i cos faktycznie mi sie spodoba, normalna rzecza jest, iz mowie ze chciał bym sobie taki samochod zbadac u mechanika? Jakie to sa koszta? A moze slyszeliscie o czyms takim jak wynajecie kogos, aby mogl doradzic przy kupnie samochod?
Ważne jest aby ten samochód prezentował sie dobrze ( bardzo lubie sportowe/ opływowe kształty), nie kosztował mnie majatku w kwestii serwisu i paliwa. Czyli standardzik, chce tego co wszyscy.
Tak jak widzicie wiekszosc z was uzna moje pytania za prozaiczne i do granic mozliwosci infantylne. Licze jednak, ze znajda sie jakies jednostki, które podpowiedza jak zrobic, zeby było dobrze.
Pozdrawiam