witam zalatwilem sobie radio lecz jest bez kodu a wiec po raz kolejny prosze o pomoc radio z forda
6000CD RDS EON
SERIAL no. M026938
PART NO.98AP-18C815-AC
Dzisiaj bylem w serwisie w Forda - no i gosciu mi powiedzial, ze nr seryjny bedzie musial wyslac do Anglii - no ale, ze jeszcze nikt na necie tego nie rozgryzl no to nie chce mi sie wierzyc! No i koszt zdobycia tego kodu jednak jest spory.
Moze jednak ktos wie jak rozkodowac to radio?
Prosze o pomoc
-------------------------------------------------
danieldl
Dzisiaj bylem w serwisie w Forda - no i gosciu mi powiedzial, ze nr seryjny bedzie musial wyslac do Anglii - no ale, ze jeszcze nikt na necie tego nie rozgryzl no to nie chce mi sie wierzyc! No i koszt zdobycia tego kodu jednak jest spory.
Moze jednak ktos wie jak rozkodowac to radio?
Prosze o pomoc ------------------------------------------------- danieldl
A dlatego ze wiem i to na 200%ze co niektorzy podaja kod do tej V serii Nie chce sie angazowac i prosic (za granica) o kod bo rozumiesz ze trzeba zaplacic (nawet nie wiem ile) a jakby cos nie wyszlo nie chce nikogo naciagac ani siebie
Odkodowanie radii samoch(ford serii V rownież)email:stanislawgoclon@o2.pl tel 509674475 GG 6005324
Witam
Posiadam Forda MONDEO MK3 z navigacją dotykową DENSO. Jest to samochód sprowadzony z Niemiec, lecz nigdzie nie potrafię w dokumentach znależć kodu. Radyjko na razie działa ale chcę zmienić akumulator. Numer fabryczny radia M003868. Jeżeli jest ktoś w stanie pomóc znależć kod, będę bardzo wdzięczny.