krzysiek91106 napisał(a):witam mam problem z radiem w fordzie focusie gdyz uzyskalem kod ale na wyswietlaczu swieci mi sie "locked 10" poszukuje rozwiazania w tym temacie....

DAMIAN77 napisał(a):Witam
Posiadam Forda MONDEO MK3 z navigacją dotykową DENSO. Jest to samochód sprowadzony z Niemiec, lecz nigdzie nie potrafię w dokumentach znależć kodu. Radyjko na razie działa ale chcę zmienić akumulator. Numer fabryczny radia M003868. Jeżeli jest ktoś w stanie pomóc znależć kod, będę bardzo wdzięczny.
janpoldek napisał(a):Witam i proszę o pomoc.Potrzebuję kodu do 4000 Traffic.Serial no.M106610,part.no.97FP-18K876-GA.Będę wdzięczny za pomoc.Proszę.
kreyzol napisał(a):Potrzebny mi kod do radia Ford nr serii M154540
Z gory dzieki
neko_88 napisał(a):witam! problem jak u poprzedników. nr seryjny radia: M121423. Z góry wielkie dzięki!

witek76 napisał(a):Witam, mam problem z kodem do radia po wymianie akumlatora, jeśli byłoby to możliwe to prosiłbym o kod.
radio tO 9000 VNR FDKA1EM M030521
Z góry dziękuję

fordkris napisał(a):Mam podobny problem z radiem FORD 3000 TRAFIC M398076 brak kodu z winy wlasciciela, pewnie zaginal. Samochod mam od niedawna i brak w nim muzyki. prosze o pomoc!
kaczor6666 napisał(a):mam prośbę czy ktoś by mi mógł podać kod do radia 5000 w fordzie nr. serii M093377 z góry dziękuje pomóżcie bo cisza w samochodzie

Car audio, CB radio, Mapa, Nawigacja
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości