To zależy jakie chcesz te audio.
Żeby ci bebechy fruwały to nie za taką kwotę.
A jeżeli chcesz coś żeby przyjemnie grało miało jakąś estetykę i basik przyzwoity (ale nie walenie młotem) to jak najbardziej się zmieścisz w tej kwocie i jeszcze ci zostanie.
No i jeszcze jedno czy sprzęt koniecznie musi być znanej marki.
Natomiast z wyciszeniem drzwi to nie wiem.
Tzn. chcę żeby przyjemnie się słuchało. Nie potrzeba mi żeby mnie na drugim końcu miasta było słychać. Samochód to będzie najprawdopodobniej Audi A3, więc w bagażniku będzie mało miejsca, więc co z basem?. Z resztą pewnie gdybym miał robić Car-audio to zapewne oddam samochód do speca od tych spraw. I właśnie dlatego się pytam czy 1500zł wystarczy, żeby mnie nie wyśmiali
U speca zostawisz nie potrzebnie dużo większą kwotę ja za kwotę 600zł. u jakiegoś ziomka wstawiłem audio takie że słuchając muzyki z jakiegoś filmu można poczuć się jak w kinie a wcale nie ma tam wstawionego bóg wie czego.
Zawsze możesz podjechać do warsztatu audio i zapytać o cenę wykonania czegoś takiego.
Sam nie chciałbym się w to bawić, co prawda elektronika na takim poziomie nie stworzyła by mi problemu, jednak wolałbym żeby zrobił to fachowiec. A w szczególe wyciszył drzwi. Możecie mi jeszcze powiedzieć jak łączycie u siebie wzmacniacz z głośnikami i subwooferem?
w radiu powinieneś mieć z tyłu wyjście pod wzmacniacz.
I jest jeszcze taka sprawa czy każdy głośnik chcesz podłączyć pod wzmacniacz czy tylko subwoofer??
No właśnie nad tym się zastanawiam, bo jesli podłączę wszystkie głośniki pod wzmacniacz to wtedy będę potrzebował kolejnego żeby zasilić suba. Także raczej taka opcja: pod radio głośniki (tył 6x9) i wzmacniacz z subwooferem.