Jaki samochód kupić tak mniej wiecej od 10-20 tys zl
» 04 Lis 2010, 18:54
Witam serdecznie. Mam 19lat i troche gotowki. Chciałbym kupić jakies dobre nie awaryjne wmiare auto. Interesujace mnie marki to: Mercedes, Audi lub Renoult. Oczywiscie moze byc cos innego tylko oprocz VW i seata toledo. Moc silnika tak wmiare glownie 110-150KM najlepiej benzyna. Chodzi mi o jakies ladne i niespotykane auto zeby ich nie bylo zaduzo. Najlepiej jak najmlodszy rocznik min od 1998r. I w miare na jakims dobrym wyposazeniu. Wiec prosze o jakas pomoc w doradzeniu. Myslalem o Mercedesie CLK 200 Coupe. Prosze o doradzenie. A i najwarzniejsze, jestem osoba nie pracujaca wiec to musi byc auto ktore bede mogl zatankowac;)
Ostatnio edytowany przez Pablo2439, 04 Lis 2010, 22:24, edytowano w sumie 1 raz
Piękna stylistyka , auta nietuzinkowe i rzadko spotykane na naszych drogach a do tego mało kłopotliwe mechaniczne oczywiście jeśli mają bezwypadkową przeszłość i są dobrze utrzymane.Tylko o takie auto trzeba dbać a szczególnie o Alfę. Linki oczywiście poglądowe.
Re: Jaki samochód kupić tak mniej wiecej od 10-20 tys zl
» 04 Lis 2010, 21:49
dzieki Bl@dy ta alfa i peugeot naprawde zajebiste z wygladem i wogole, moze cos z tego wybiore:D Chociaz jak ktos ma jeszcze jakies propozycje to prosze pisac
[ Dodano: 4 Listopad 2010, 21:24 ] A i najwarzniejsze, jestem osoba nie pracujaca wiec to musi byc auto ktore bede mogl zatankowac;)
» 05 Lis 2010, 02:00
Zależy jaką masz tolerancję co do spalania, bo jak ok 10l przy normalnej jeździe to dużo dla ciebie to te auta niestety trzeba odpuścić. Jeszcze z typowych coupe mogę dorzucić takie coś:
Może nie wyglądają aż tak atrakcyjnie jak Alfa czy Pug ale spalą mniej o ten 1-1,5 l na 100km. Też znajdziesz oba z klimą i skórzaną tapicerką i z młodszego rocznika.
» 05 Lis 2010, 17:30
Powiedz mi, sądząc po twoim młodym wieku. Dużo jeździsz ? Tzn. ile robisz km w m-c ? I czy masz jakąś pracę ? Sorki że pytam ale wiesz kupić auto nie problem. Gorzej utrzymać. Sorki ale takie CLK 200 by cię zjadło.