Młoda, energiczna kobieta ma zamiar kupić swoje pierwsze auto:) Co myślicie o punto II ? Potrzebuje auta do pracy, na zakupy i weekendowe wypady; w miarę tanie (ok. 12-15 tyś), wygodne i oszczędne.
Hm.... ciekawe autko.... Dzisiaj jechałem sobie spokojnie 110 mph po dwópasmówce, a tu mnie właśnie takie pierdzikółko (czyt. mała Toyota) wyprzedziło, aż się zdziwiłem...
Wszystko tylko nie Punto.Lepiej już Poldka kupić.No chyba,że masz dużo kasiury,jesteś młoda i piękna (czyli zawsze możesz liczyć na młodego i pięknego śąsiada) i autko nie jest ci potrzebne do jeżdżenia tylko do tego żeby na warsztacie stało.
Masz prawo zachować milczenie. A wszystko co napiszesz, może zostać zmoderowane
hmmm, na sąsiada nie mam co liczyć więc lepiej sobie daruje. Widzę ze Punto ma wielu przeciwników i to nie tylko na tej stronie. Rozglądam się za Yariską i szczerze mówiąc zaciekawiło mnie to autko. Ale każda kolejna opinia mile widziana
No Toyota Yaris tez porządny samochód. Super opinie ma i opinie ze jest mało awaryjny. Ekonomiczny silnik i nawet nie żle sie zbiera. Wiec Jest Wart Uwagi.
a w sferze marzeń to doskonałym autem dla energicznej kobiety jest BMW M3 tam sobie myślę ;]