Jakie żarówki sa najlepsze i warte kupienia.

Moderator: fs.mod
  • Poinformuj znajomych na Facebook-u o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na Gwar-ze o tym wątku
  • Poinformuj innych ludzi na Wykopie o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na Twitter-ze o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na Blip-ie o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na Buzz-ie o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na GG o tym wątku

Re: Jakie żarówki sa najlepsze i warte kupienia.

Post» 06 Paź 2009, 11:18

nie, nie! te trzykolorowe to zupełnie co innego. Ale też są godne polecenia. Kumpel je sobie kupił i jest z nich zadowolony. One dają trzy strefy światła. Warto coś o nich poczytać i nie zniechęcać się do nich od razu ;)
dar1
Nowicjusz
Nowicjusz

Miejscowość: kraków

Post» 06 Paź 2009, 14:20

Jak ktoś nie chce większej wydawać kasy na żarówki,to polecam zwykłe żarówki H4 ze sklepów motoryzacyjnych po ok 8-9zł niemieckiej firmy TESLA.Nie potrzeba tutaj żadnych +30%,bo te żarówki o standardowej mocy 60/55W,świecą bardzo dobrze co nawet zauważył diagnosta podczas ustawiania świateł na stacji kontroli pojazdów.Poza tym na pewno niczego nie będą przegrzewać a i żywotność nie jest skrócona przez podniesioną moc. :smile:
Awatar użytkownika
artur73
Stały forumowicz
Stały forumowicz

Miejscowość: Poznań
Auto: Astra F kombi lpg A3 TDI 110KM
Prawo jazdy od: 02 10 1991

Post» 07 Paź 2009, 09:20

ja jakoś do TESLI nie jestem przekonany, ale to może wynikać z mojego przewrażliwienia na punkcie jasności na drodze Po prosu lubię wszystko widzieć, mieć dobrze ustawione światła i dopasowane żarówki do moich potrzeb. Teraz robi się dość szybko ciemno, a niektórzy muszą wyjechać za miasto żeby się dostać do domu. Teraz mam te +50 Philipsa i jestem bardzo zadowolony. Ale wiadomo, każdy stawia na coś innego, jedni na trwałość, inni na jasność a trzeci chce jak najtańsze, ale i tak każdy zawsze znajdzie coś dla siebie ;)
dar1
Nowicjusz
Nowicjusz

Miejscowość: kraków

Post» 17 Kwi 2011, 20:10

A ja kupiłem żaróweczki firmy Unitec konkretnie:

H7 XENON GOLD +50%

I powiem szczerze że jestem mega zadowolony :D Mam je już jakieś 5 miesięcy. Świecą fenomenalnie, białe mocne światło, aż nie wierzyłem. A wszystko za ~33zł za komplet. Znajomy mi je polecił.
Podobno te żarówki wygrały test Instytutu Samochodowego w Warszawie przed Osram i Philips, który był opisany w tygodniku Motor.

Znajomy ma jakieś BLUE i też je sobie chwali.
Ostatnio edytowany przez Mercedes84, 18 Kwi 2011, 06:42, edytowano w sumie 1 raz
Mercedes84
Nowicjusz
Nowicjusz

Miejscowość: Pruszków

Poprzednia