Jazda polska

Moderator: fs.programy
  • Poinformuj znajomych na Facebook-u o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na Gwar-ze o tym wątku
  • Poinformuj innych ludzi na Wykopie o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na Twitter-ze o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na Blip-ie o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na Buzz-ie o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na GG o tym wątku

Jazda polska

Post» 08 Sty 2008, 23:16

No a co sądzicie o tym programiku ?? Jak dla mnie to program jest wspaniały. POruszają ważne tematy, pomagają w jeździe, do tego pokazują "POLSKICH MISTRZóW KIEROWNICY"z czego jest się pośmiać, jak i w kilku odcinkach uczyli gwary CB radiowców. Jedyna "mała" przeszkodą jest dla mnie prowadzący. Jakoś tak nie pasuje mi jego gadka. Pokazuje wszystko dobrze, czytelnie, ale jeśli chodzi o rozmowę i opowiadanie to jest jakis taki bez życia.
GDYBY PRZEDNI NAPĘD BYŁ LEPSZY TO CHODZILIBYŚMY NA RĘKACH :)
Awatar użytkownika
Bryann
Młodzi Gniewni
Młodzi Gniewni

Miejscowość: Jawor

Re: Jazda polska

Post» 08 Sty 2008, 23:25

Program w pełni pokazuje polskie realia, CB...łamanie przepisów przez uczestników ruchu drogowego...Polska rzeczywistość. Moim zdaniem program warty uwagi:)
Requiem for a Dream.
Awatar użytkownika
Piter
Młodzi Gniewni
Młodzi Gniewni

Zdjęcia: 19
Miejscowość: Kłodzko
Prawo jazdy od: 01 01 2001

Post» 09 Sty 2008, 14:17

Bardzo fajny programik i warto na niego patrzeć,bo można wiele się nauczyć....
Masz prawo zachować milczenie. A wszystko co napiszesz, może zostać zmoderowane
Awatar użytkownika
MotoAlbercik
Moderator
Moderator

Miejscowość: Tychy

Post» 09 Sty 2008, 14:35

Jestem identycznego zdania... Program daje wiele do myslenia i przede wszystkim uczy tego i owego, jak sie zachowywac na drodze.
kris0181
Nowicjusz
Nowicjusz

Miejscowość: mazury

Post» 19 Sty 2008, 15:15

W dzisiejszym odcinku były jakieś żarty w stacji kontroli pojazdów. Podobno mechanik włożył stringi do tłumika i biustonosz w zawieszeniu, a kierowca był zdziwiony. Hehe

Pozdro :wink:
Per aspera ad astra
Awatar użytkownika
Tiguan
Stały forumowicz
Stały forumowicz

Miejscowość: Pruszków

Post» 20 Sty 2008, 00:00

o lol nieźle ;D
Requiem for a Dream.
Awatar użytkownika
Piter
Młodzi Gniewni
Młodzi Gniewni

Zdjęcia: 19
Miejscowość: Kłodzko
Prawo jazdy od: 01 01 2001

Post» 05 Mar 2008, 21:04

Fajny pomysł na program i czasami go nawet obejrzę.
Tylko ten prowadzący to jakaś masakra. Nie wiem czy On taki jest naprawdę, czy udaje takiego kozaka... Szczególnie jak rozmawia przez CB. Myślałem że się porzygam jak go słyszałem. Nie rozumiem czy On uważa, że wszyscy użytkownicy CB to jacyś de..le i niepełnosprytni, próbuje się z nimi utożsamić? Idiotyzm totalny...
Zresztą jak się ktoś dokładnie wsłucha w to co On tłumaczy to można boki zrywać, przecież to są normalne, podstawowe rzeczy i problemy które On porusza, tylko w taki sposób, aby brzmiało to dosadnie i bardziej wyszukanie. Prymityw!

Jak wspomniałem oglądam, ale kiedy wskakuje na ekran prowadzący, zmieniam program na coś ciekawszego i celuję kiedy skończy paplać swoje dyrdymały.
Rafo
Nowicjusz
Nowicjusz

Post» 05 Mar 2008, 23:48

Rafo napisał(a):Fajny pomysł na program i czasami go nawet obejrzę.
Tylko ten prowadzący to jakaś masakra. Nie wiem czy On taki jest naprawdę, czy udaje takiego kozaka... Szczególnie jak rozmawia przez CB. Myślałem że się porzygam jak go słyszałem. Nie rozumiem czy On uważa, że wszyscy użytkownicy CB to jacyś de..le i niepełnosprytni, próbuje się z nimi utożsamić? Idiotyzm totalny...
Zresztą jak się ktoś dokładnie wsłucha w to co On tłumaczy to można boki zrywać, przecież to są normalne, podstawowe rzeczy i problemy które On porusza, tylko w taki sposób, aby brzmiało to dosadnie i bardziej wyszukanie. Prymityw!

Jak wspomniałem oglądam, ale kiedy wskakuje na ekran prowadzący, zmieniam program na coś ciekawszego i celuję kiedy skończy paplać swoje dyrdymały.

Dokładnie robię tak samo hehe :) ale te rzeczy co on gada niestety nie wszyscy uważają za takie normalne....wielu ludzi nie wie co się dzieje z autem w tej czy innej sytuacji. Ale jak ktoś ma anielski spokój może go śłuchać. Mnie również doprowadza do szału :)
GDYBY PRZEDNI NAPĘD BYŁ LEPSZY TO CHODZILIBYŚMY NA RĘKACH :)
Awatar użytkownika
Bryann
Młodzi Gniewni
Młodzi Gniewni

Miejscowość: Jawor

Post» 08 Mar 2008, 16:19

sami sie z siebie śmiejemy.a jazda polska to 1 z najlepszych programów na tvn turbo.wiem co mowie bo widziałem wszystkie odcinki.
kupie sobie vw phaetona ;)
Awatar użytkownika
mistrzu567
Zaawansowany
Zaawansowany

Miejscowość: Katowice

Post» 08 Mar 2008, 17:44

dobry program dobry prowadzący
jest z czego pośmiać :D
Awatar użytkownika
siwy
Stały forumowicz
Stały forumowicz

Miejscowość: Jarosław

Post» 03 Wrz 2008, 09:54

:) no prowadzący mógłby być zastąpiony np.... miotłą albo taboretem..
Czasem oglądam i to co ten facet opowiada to słabo sie robi... powtarza 50 razy to samo bo nie ma nic do powiedzenia...
Przykład: w odcinku powiem jaką należy przyjąć pozycję za kierownicą ...
No i cały program gada: nie za blisko, nie za daleko, nie za wysoko nie za nisko, kierownicę trzymać nie za słabo nie za mocno... itd.. Masakra
No a ton to ma takiego twardziela ze tylko łańcuch złoty na szyje :)
Pozdro
marekpolanski
Nowicjusz
Nowicjusz

Miejscowość: Warszawa/Kielce

Post» 03 Sty 2009, 10:14

Popieram przedmówce pan prowadzący jest daremny a jego bełkot to powtarzająca się koło beznadziejna gadanina
Awatar użytkownika
zgibi
Nowicjusz
Nowicjusz

Jazda polska

Post» 03 Sty 2009, 17:23

Muszę powiedzieć,że komentator od jakiegoś czasu czasami przesadza z komentarzami,mimo,że bardzo często ma rację,ale powinien inaczej się wyrażać,bo zaczyna robić się delikatnie wulgarny.To samo zaczyna się robić w "Uwaga Pirat".
Co do dsamego programu to jest dość dobry,bo pokazuje kierowcom ich hamstwo na drodze i to,jak nie jeden raz stwarzają zagrożenie na drodze.
Tylko,że dla większości polskich kierowców,to tylko pokazywanie i nic więcej,a ci co byli chamscy i chamsko postępowali na drodze nadal tak robią.
Program spełniłby swoją funkcję,gdyby te materiały zostały przesyłane na Policję lub Straż Miejską,a ci,na podstawie materiału dowodowego wlepiali by takim kierowcom mandaty.Wówczas ten program nabrałby sensu.Ale twórcy tego programu niestety tylko liczą kasę z oglądalności,a nic nie robią nad poprawą bezpieczeństwa.
No i sama policja czy straż miejska,teżmogłaby wyciągnąć jakieś wnioski z tego programu i w miejscach,gdzie kierowcy nagminnie łamią prawo mogliby postawić kamery i karać kierowców,którzy łamią prawo.A i sam widok kamery z pewnością pohamowałby co poniektórych kierowców by popełniać wykroczenia.
Ale po co?Lepiej powiedzieć,że nie ma pieniędzy.
Masz prawo zachować milczenie. A wszystko co napiszesz, może zostać zmoderowane
Awatar użytkownika
MotoAlbercik
Moderator
Moderator

Miejscowość: Tychy

Post» 25 Sty 2009, 11:20

Pomysł OKI ale prowadzący to nieporozumienie Pan Kuba Bielak kompletnie się do tego nie nadaje.
kramer17
Nowicjusz
Nowicjusz

Post» 22 Mar 2009, 21:12

Widze ze nie tylko mnie wkur... ten prowadzacy. Przed chwila oglądałem ten program i stwierdziłem ze ten koles to jakies nie porozumienie. Zachowuje sie jak pajac!!! Widze go raczej w jakims teleranku czy cos 8) zdejmijcie go z anteny PROSZE!!!
dawidof
Nowicjusz
Nowicjusz

Następna