Krzysztof Kolasa z Krakowa Aleksander Cwynar Uwaga oszuści

Moderator: fs.mod
  • Poinformuj znajomych na Facebook-u o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na Gwar-ze o tym wątku
  • Poinformuj innych ludzi na Wykopie o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na Twitter-ze o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na Blip-ie o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na Buzz-ie o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na GG o tym wątku

Krzysztof Kolasa z Krakowa Aleksander Cwynar Uwaga oszuści

Post» 17 Cze 2010, 13:10

Witam.Uwaga na oszustów ,którzy sprzedają Bmw X6 nowe z homologacja cięzarową.Wpłaciłam zaliczkę 10% i ani samochodu ani pieniędzy.Panowie pracują w paru firmach-Focus holding-Warszawa,Power Group-Warszawa.Uwazajcie na tych Mega Oszustów!!!!!!!!!!!!
waldekigor1
Nowicjusz
Nowicjusz
 
Posty: 3
Rejestracja: 17 Cze 2010, 12:53
Miejscowość: Biskupiec

Re: Krzysztof Kolasa z Krakowa Aleksander Cwynar Uwaga oszu

Post» 24 Cze 2010, 20:56

Tez mnie zrobili w balona możęsz sie odezwać co i jak robisz w tej sprawie!!! maf0@op.pl
Mailo
Nowicjusz
Nowicjusz
 
Posty: 1
Rejestracja: 24 Cze 2010, 20:51
Miejscowość: Świebodzice

Re: Krzysztof Kolasa z Krakowa Aleksander Cwynar Uwaga oszu

Post» 26 Cze 2010, 21:31

witam .czekam na kont.tel.od pana.pozdrawiam
waldekigor1
Nowicjusz
Nowicjusz
 
Posty: 3
Rejestracja: 17 Cze 2010, 12:53
Miejscowość: Biskupiec

Re: Krzysztof Kolasa z Krakowa Aleksander Cwynar Uwaga oszu

Post» 28 Cze 2010, 17:46

czy cos w tej sprawie jest robione?
hubert1
Nowicjusz
Nowicjusz
 
Posty: 1
Rejestracja: 28 Cze 2010, 17:39
Miejscowość: mazowieckie

Re: Krzysztof Kolasa z Krakowa Aleksander Cwynar Uwaga oszu

Post» 29 Cze 2010, 07:14

Myśle ,ze znajdzie nas sie więcej-już jest nas pare osób.Panie Kolasa jest Pan naganiaczem ,zwykłym oszustem-ale myśle,że niedlugo potrwa Pana kariera.Pan Cwynar to krętacz, oszust,który nie ma nic do stracenia.Mailo odezwij się -wysłałem Ci nr.maila.
waldekigor1
Nowicjusz
Nowicjusz
 
Posty: 3
Rejestracja: 17 Cze 2010, 12:53
Miejscowość: Biskupiec

Re: Krzysztof Kolasa z Krakowa Aleksander Cwynar Uwaga oszu

Post» 22 Lip 2010, 10:29

witam!
potwierdzam sprawę i obawy osób,które kiedykolwiek miały kontakt z tymi osobami Cwynar i Kolasa.ja wpłaciłem im zaliczkę w sierpniu 2009 kiedy oni tylko zaczynali swój mega przekręt.
wszystkich oszukanych proszę o zgłaszanie się do KSP W-wa,wydział do walki z przestępczością gospodarczą.z moich informacji wynika,że Cwynar został zatrzymany,niestety Kolasa chyba jest z granicą i stamtąd prowadzi swoje "interesy"!!!
mevisto_4
Nowicjusz
Nowicjusz
 
Posty: 1
Rejestracja: 21 Lip 2010, 14:26
Miejscowość: Białystok

Re: Krzysztof Kolasa z Krakowa Aleksander Cwynar Uwaga oszu

Post» 23 Sie 2010, 22:17

mevisto_4 napisał(a):witam!
potwierdzam sprawę i obawy osób,które kiedykolwiek miały kontakt z tymi osobami Cwynar i Kolasa.ja wpłaciłem im zaliczkę w sierpniu 2009 kiedy oni tylko zaczynali swój mega przekręt.
wszystkich oszukanych proszę o zgłaszanie się do KSP W-wa,wydział do walki z przestępczością gospodarczą.z moich informacji wynika,że Cwynar został zatrzymany,niestety Kolasa chyba jest z granicą i stamtąd prowadzi swoje "interesy"!!!


BZDURY OPOWIADACIE LUDZI CI PRACUJA NIE SIEDZA SA POD TELEFONAMI A ZWLASZCZA PAN CWYNAR NAWET MA NOWE AUDI Q7 JESLI SIE NIE MYLE
marcinmax
Nowicjusz
Nowicjusz
 
Posty: 1
Rejestracja: 23 Sie 2010, 22:08
Miejscowość: internet

Re: Krzysztof Kolasa z Krakowa Aleksander Cwynar Uwaga oszu

Post» 10 Sty 2012, 23:29

Witam niestety dołączyłem do grona oszukanych - nie miałem jednak możliwości sprawdzić jego firmy ponieważ Panowie oszuści poszli troszkę dalej i założyli fikcyjną firmę z materiałami budowlanymi na Słowacji.... długo by pisać na nazwisko CWYNAR dotarłem drogą informatyczną po zweryfikowaniu nazwy firmy która zarejestrowała domenę z wirtualnym sklepem.

Straciłem paredziesiąt tysięcy złotych- dziwi mnie fakt że tyle lat oszukują o polskie prawo ich nie sięga...

Jeśli ktoś zna skuteczne metody windykacji takich ludzi bądź jakieś inne możliwości odzyskania od nich pieniędzy proszę o kontakt: materialybudowlane@poczta.onet.pl

Ich złodziejska marka z materiałami budwlanmi w sieci nosi nazwę http://mbgroup.com.pl/

Może uda się nam (poszkodowanym) jakoś zrzeszyć przeciwko tym ZŁODZIEJOM.
karbon
Nowicjusz
Nowicjusz
 
Posty: 1
Rejestracja: 10 Sty 2012, 23:22
Prawo jazdy od: 01 01 2001

 
  • Podobne tematy

Oszuści motoryzacyjni - TAK czy NIE?