Auto: w planach :)
Moc: 666KM
Wysłany: 9 Marzec 2010, 09:50 Re: Który ze sportów samochodowych najbardziej lubisz?
wszystko co offroadowe no i monster trucki:>
W rajdzie mialem kiedys okazje uczestniczyc jako pilot podczas testow na Focusie - ogolnie zabawa byla fajna, poza tym ze jednak bycie pilotem to stres jak sie to robi pierwszy raz w zyciu, mimo ze kierowca jest doswiadczony, ale chyba jednak wole taplac sie w blocie jakims offroadowym sprzetem. Ale jak ktos woli rajdy to polecam sprobowac: http://www.surpriseme.pl/...m-rajdowym.html
Wysłany: 13 Marzec 2010, 19:41 Re: Który ze sportów samochodowych najbardziej lubisz?
Nie ma jak bolid F1! chciałbym się takim przejechać, to musi być jak spotkanie z inną cywilizacją...trzymam kciuki za Roberta i patriotycznie jego żółte Renault przypadło mi najbardziej do gustu.
Auto: Toyota Avensis 1.8
Moc: 110KM
Wysłany: 28 Marzec 2010, 19:49 Re: Który ze sportów samochodowych najbardziej lubisz?
Zdecydowanie karting. Przed czterema laty zdarzyła mi się taka dziwna przygoda. Wylądowałem na Cyprze, w ramach wyjazdu zorganizowanego przez firmę, w której wówczas pracowałem. Jedną z atrakcji wyjazu miały być wyścigi na gokartach. Pojazdy były dosyć leciwe i raczej niezbyt technicznie zaawansowane, ale frajdę sprawiały niesamowitą. Najpierw była więc przejażdżka zapoznawcza, a później zaczęła się rywalizacja. Wystartowałem wraz z czterema innymi uczestnikami wyścigu nr. 4. W trakcie jazdy zdublowałem dyretkora finansowego, o pół okrązenia za sobą zostawiłem innego dyrektora. Tylko jedden z uczestników wyścigu utrzymał się za mną w odległości kilkunastu metrów. Awansowałem do finału. I zrezygnowałem. Dałem powalczyć temu koledze który przyjechał za mną (i on wygrał finał). A ja usłyszałem od szefa firmy jeden z najfajniejszych komplementów w życiu: "Ale żeś dał popalić młodziakom". Ja miałem wówczas 50 lat, a wszyscy moi rywale w wyścigu byli ode mnie o najmniej kilkanaście lat młodsi.
No i co mi tam F1.
Wysłany: 30 Marzec 2010, 13:50 Re: Który ze sportów samochodowych najbardziej lubisz?
Zdecydowanie rajdy samochodowe! Chyba jedna z niewielu dyscyplin motorowych gdzie liczą się oprócz maszyny również umiejętności no i do tego chyba najbardziej widowiskowa i pasjonująca.
BTW Karting wymiata także ale raczej tylko z pozycji kierowcy
Wysłany: 8 Kwiecień 2010, 09:26 Re: Który ze sportów samochodowych najbardziej lubisz?
Rajdy samochodowe, głownie WRC ale to już nie to co kiedyś. Na drugiej pozycji WTCC, niby wyścigi ale zgoła inne niż F1. Tu walka zderzak w zderzak jest na porządku dziennym, kierowcy wyprzedzają się niemal nieustannie, a o wygranej może marzyć niemal każdy kierowca. F1 oglądam już tylko z sentymentu, dobrze ze na ESPN można oglądać wyścigi sprzed lat, gdzie o wszystkim decydowały raczej umiejętności, a nie mechanicy zmieniający koła
Auto: jeszcze żaden
Moc: 1KM
Wysłany: 19 Kwiecień 2010, 21:05 Re: Który ze sportów samochodowych najbardziej lubisz?
F1 zdecydowanie. czasem oglądam rajdy, ale nie śledzę tego tak jak f1
gdy tylko mogę, jeżdżę na gokartach. po zrobieniu pj planuję wziąć udział w kjsie. ale ciekawa jestem co z tego wyjdzie ;p
Auto: Chrysler New Yorker
Moc: 500KM
Wysłany: 21 Kwiecień 2010, 20:41 Re: Który ze sportów samochodowych najbardziej lubisz?
Nie lubię sportów samochodowych. Nudne są Wole popatrzeć na gwiazdy niż na gwiazdy sportów samochodowych. Jeśli chodzi o sport to w ogóle jestem sceptyczny. Jedynie koszykówka dla mnie jest interesejuącą dyscypliną. Sporty samochodowe? Zdecydowanie NIE!