Land rover wersja angielska

Moderatorzy: fourup, fs.mod
  • Poinformuj znajomych na Facebook-u o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na Gwar-ze o tym wątku
  • Poinformuj innych ludzi na Wykopie o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na Twitter-ze o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na Blip-ie o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na Buzz-ie o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na GG o tym wątku

Re: land rover wersja angielska

Post» 09 Kwi 2010, 14:44

no tak tylko moze tak chcialbym wiedziec dla swojej informacji zebym wiedzial co i jak powinno byc zrobione i ewentualnie jakby chcial cos przykombinowac to go zwyczajnie poprawic i powiedziec jak ja sobie zycze zeby to wygladalo

dzieki
zielony851
Nowicjusz
Nowicjusz

Miejscowość: biala podlaska

Re: Land rover wersja angielska

Post» 10 Kwi 2010, 15:01

zielony851 napisał(a): co jest niezbedne do wlasciwego przerobienia

maglownica oryginalna TRW ,obudowa klimy nie wiem czy teraz jest dostępna nowa jak ja robiłem to jeszcze była pamiętaj o wyprowadzeniu rurki na zewnątrz samochodu żeby woda z obudowy klimy nie leciała pod nogi pasażera i o wycięciu otworu doprowadzającego powietrze z zewnątrz,lampy,trzeba dorobić 2 przewody hamulcowe , w sklepie ci zarobią końcówki,zamów o średnicy takiej samej jak są oryginalne nie pamiętam dokładnie około 6 mm bo zazwyczaj mają 4,7 mm średnicy ,potrzebne są węże do wspomagania właściwie same końcówki bo mnie w sklepie z częściami do ciężarówek i maszyn budowlanych rozkuli i na tych wyjętych końcówkach z samochodu zakuli odpowiedniej długości węże ciśnieniowe,przewody elektryczne i tutaj chyba musisz przedłużyć przewody tylko o takiej samej średnicy ,wycieraczki trzeba przerobić.
Freelander TD4
MCARTUR
Zaawansowany
Zaawansowany

Miejscowość: gdzieś na południu

Poprzednia