barol91 napisał(a):Wiesz że sie ośmieszyłeś w 1poście?Mówisz że nie chcesz niemieckiego kloca a Audi A3 czy BMW E46 to co koreańskie jest?

chcesz auto mało spotykane to kup sobie byle co i stuninguj według własnego gustu.Nie powiedziałeś ile masz funduszy więc ciężko będzie coś doradzić żebyś nie kupił bubla.
bo pojecie niemiecki kloc tyczy sie masowych, sprawdzonych i solidnych, a w dodatku bardzo tanich aut, czyli golfy, audi 80, stare merce itd - kiedys mialo to klase, ale obecnie jest to oklepane, szare g***. BMW E46 sport coupe taki nie jest, podobnie jak np. Porsche - nie mozna tej marki nazwac niemieckim klocem - rozumiesz mnie? A tuning sie automatycznie wyklucza, bo auto ma byc "ladne, efektowne" itd, a jednak tuning w polsce nie jest zbyt efektowny

Ogolnie nie trawie tuningowych aut, poza felgami. Mam do dyspozycji +/- 10tys zl, co mnie boli, bo w tej cenie niestety trudno znalezc auto, ktore mnie zadowoli... marzy mi sie mercedes SLK cabrio z twardym dachem, rocznik ok. 99" - na allegro stoja po ok. 25tys zl to bylby dla mnie ideal

na chwile obecna, bo wiadomo, ze jakbym mial jeszcze wiecej, to kupilbym Porsche Boxster

Ale czas zejsc lekko na ziemie, jednak mimo tego zejscia byle civiciem nie zamierzam sie zadowalac czy innym golfem - wiec takich nawet nie polecajcie... Na pewno przeoczylem jakies fajne auta, wiec czekam na inne propozycje w tej cenie