Podobny do S2k?? Czyli ma kręcić do meega obrotów? ;P Tylko Hondy tak kręcą.
Jeśli do drifftu to bym polecił 200SX, Skyline, M3 E30. Ogólnie jeśli ma być dobry do drifftu to mocny silnik, lekka buda i napęd na tył.
Polecił bym też Ferrari F430. Dobrze wchodzi na obroty, dobra elastyka silnika i lans przed MC Drive-m.
Dodge Viper też jest dobrą propozycją.
Porsche Carrera GT też nieźle leci w driffcie.
Albo Lamborghini Murcielgo LP 670.
pooglądaj jakimi autami jeżdżą japońscy drifterzy - w końcu to oni są pionierami tego sportu i najlepiej wiedzą jakie auta są idealne do driftu.
moja podpowiedź.... szukaj jednego z modeli mazdy i/lub nissana
Jak sobie jaj nie robisz to strzel sobie nowe Bmw M3 lub Nissana GT-R czy 911 Turbo...
Ciekawe czy ty wogóle kiedyś jechałeś tak szybkim autem? Pozatym jak bym miał takie fury jak wymieniłeś w swoim profilu i żadnych ograniczeń finansowych to bym raczej nie latał po forum i pytał się co mam kupić. Pozdro M5!!!
no chyba kolego m5 to jest powazne forum dla powaznych ludzi wiec nikt tu chyba jaj nie robi co do fur to bmw odpada bo beemke juz mam lamborghini i porsche gt pza mozliwosciami finansowymi ferrari planuje ale jeszcze troche nowe gt-r to juz za duzo techniki mysle nad skylne i haliną civic albo crx
[ Dodano: Pon Lis 02, 2009 18:54 ] tako m6 kolego mikas24 to juz possiadam ale dzieki za właczenie sie do pomocy