magik napisał(a):Benzyna benzyna i jeszcze raz benzyna
Mam chyba jedynego w polsce citroena ZX 2.0 16v vulcan z silnikiem od Xsary VTS o mocy sryjnej 167 KM a z wydechem remusa i stożkowym filtrem jest 175 KM I jeżdze na paliwie choć mam w nim instalacje LPG ale zauważyłem że strasznie się silnik niszczy gdyż już 2 razy musiałem wymieniać głowice w ciągu ponad roku odkąd jeżdze na benzynie a to już 8 miechów silnik pracuje doskonale I uważam że LPG tylko niszczy silnik Co z tego że tańszy skoro silnik się szybko psuje bo skoro jest zkonstruowany pod bęzyne to najlepiej na niej chodzi [/url]

magik napisał(a):Mam chyba jedynego w polsce citroena ZX 2.0 16v vulcan z silnikiem od Xsary VTS o mocy sryjnej 167 KM a z wydechem remusa i stożkowym filtrem jest 175 KM
magik napisał(a):ale zauważyłem że strasznie się silnik niszczy gdyż już 2 razy musiałem wymieniać głowice w ciągu ponad roku odkąd jeżdze na benzynie a to już 8 miechów silnik pracuje doskonale I uważam że LPG tylko niszczy silnik Co z tego że tańszy skoro silnik się szybko psuje bo skoro jest zkonstruowany pod bęzyne to najlepiej na niej chodzi

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości