Ja jeżdżę na oleju napędowym i jestem bardzo zadowolony, osiągi są te same co w benzynowym (porównywałem oby dwa silniki w tym samum samochodzie (Ford Focus I))
na przemian benzynka 95/98, zależy od cen na danej stacji.
Dobre paliwko jest u nas na Neste, Auchan, Carrefour no i cena atrakcyjna. 95 - 4.22zl/l. Od czasu do czasu Bliska ale parę razy wydaje mi się, że autko jakoś dziwnie się zachowywało
Od czterech lat jeździłem na gazie w Lanosie i byłem zachwyconu!
Niestety zmieniłem auto na Peugota 307 i wszyscy mi odradzają zmiane paliwa z benzyny na gaz. A benzynka duuuużo kosztuje!!!!!!!!!!!!
LPG JESTEM PO MAłYM URLOPIE W TRAKCIE KTóREGO ZROBIłEM TROSZKę KILOMETRóW I ZATANKOWANIE DO PEłNA NIE PRZRAżAłO MNIE 48 PLN 400KILOM CO PRAWDA TO TYLKO TICO
Od 3 lat tankuję tylko V-power R i nie wyobrażam sobie innego paliwa.
Fakt jest że 100% kosztów mam zwracane przez firmę, więc czy naleję za 200 czy 300 tygodniowo nie ma to dla mnie znaczenia.
Mercedes CLK 240 spalanie 15l/100
Ja już bym nie zainstalowała gazu w swoim aucie. Montowano mi instal. gazową w trzech samochodach i we wszystkich trzech coś było skopane-albo nie chciały odpalac, albo zawory non stop do regulacji, ach...szkoda gadac. I tak najczęściej przy wyprzedzaniu przełączałam na benzynę, bo strasznie muliły.Fabryczna instalacja jak najbardziej!!!!!!!