Znajdź logo w necie i idź do pierwszej lepszej agencji reklamy i niech Ci wydrukują.Ja tak zawsze robię.U mnie w mieście jest tak,że płacisz 3,50 za format a5 oraz 5zl za a4 i upychasz na tym naklejki, ile wlezie.I tym sposobem masz kupę naklejek za małą cenę.
To dwupasmówka a z boku beemka nówka,sprawdzmy komu lepiej chodzą cztery kółka ziom.
Jakie naklejki moglibyście polecic i SKĄD, ale chodzi mi o jakieś eleganckie najlepiej jakby było coś w stylu ART DECO albo secesji do samochodu Mercedes Mercedes S63 AMG lang - mozna go dokładnie zobaczyć na prestig-e.pl - na głównej stronie jak się najedzie na OSTATNIO SPRZEDANE-to mój egzemplarz tam stoi. Bo myślę że własnie coś takiego bardziej klasycznego by pasowało, coś stylowego, bo autko zacne , ale nie lubię jak jest nudno!
Jeżeli chodzi o wybór naklejek to masz kilak opcja: portale aukcyjne,następnie sklepy internetowe,oraz samo forum konkretnych marek samochodów. To pewne miejsca w których spotkasz naklejki. Nie kosztują zbyt wiele,wiec myślę że warto.