Kolejny problem podłanczam radio niby działa bo zapalają sie kontrolki na nim ale nic nie wyświetla na wyświetlaczu głównym ,co teraz? z tyłu podłączyłam dwie kostki jedna od sterowania z kierownicy i druga ta wieksza no i antena oczywiście . Czy jest jeszcze jakaś kostka którą trzeba podłaczyć? wcześniej miałam zamontowane nie orginalne radyjko wiec może gdzieś schowana jest jeszcze jedna kostka która trzeba podłączyć?
helga29 napisał(a):Zna ktoś odpowiedz na mój problem? Co jest nie tak z tym radiem? Pomocy panowie
Kolego nikt nie "wyciągnie "oka i nie przesle poczta zeby zobaczyc co jest u ciebie w samochodzie nie tak Wogole wyswietlacz dziala?/ (date pokazuje po przekreceniu kluczyka na zaplon)Mini iso podlaczyles?
Odkodowanie radii samoch(ford serii V rownież)email:stanislawgoclon@o2.pl tel 509674475 GG 6005324
Witam potrzebuję pomocy. Kupiliśmy auto fajnie bo pierwsze ale oczywiście opłaty i drobne naprawy nas denerwują. Mam prośbę czy ktoś zna kody do radia kasetowego orginalnego
RENAULT
RAIOSAT 6010
PHILIPS 22DC461/62E
9022 214 61622
RA4, 4*15W, RDS
CD changer control
FD 09 99 14 2207082
Model No 22DC461/62E
PROD NO FD 0999142207082
Witam,
Odłączyłem akumulator i teraz mam problem bo nie znam kodu. Czy da się po nr seryjnym odkodować? Rozmawiałem z jakimś mechanikiem który mówił, że to niemożliwe i chce ode mnie 200zł więc nie daję wiary. Będę wdzięczny za kod.
helga29 napisał(a):elekrton 1234 kilka postów wyżej napisałam co jest nie tak z moim radiem wiec nie wymagam jasnowidztwa...
Skoro nie wymagasz OK Zrob zdjecia jak masz to podlaczone i mi przeslij(mysle ze to co ci wczesniej napisalem dalo ci do myslenia co masz robic )na poczte stanislawgoclon@o2.pl PsA madrzenie sie kolego nic tu nie pomoze
Odkodowanie radii samoch(ford serii V rownież)email:stanislawgoclon@o2.pl tel 509674475 GG 6005324
miko_tbg napisał(a):W Masterku nie ma bagażnika ( przynajmniej nie w tym to skrzynia ) pod siedzeniem też nic nie ma, ale dlaczego wyświetla tylko błąd i nic nie przyjmuje ? A czy odpięcie pamięci od szyny pozwoli uruchomić radio z takim błędem?
Mariusz
zostaw radio wlaczone na kilka godzin po tym czasie da sie wpisac kod ktory masz podany
No więc udało się Dzięki wielkie za pomoc.
Po około 2h podłączonego zasilania zawołało kod i przyjęło normalnie podany przez Roadkiller.
Wirtualne piwko
miko_tbg napisał(a):W Masterku nie ma bagażnika ( przynajmniej nie w tym to skrzynia ) pod siedzeniem też nic nie ma, ale dlaczego wyświetla tylko błąd i nic nie przyjmuje ? A czy odpięcie pamięci od szyny pozwoli uruchomić radio z takim błędem?
Mariusz
zostaw radio wlaczone na kilka godzin po tym czasie da sie wpisac kod ktory masz podany
No więc udało się Dzięki wielkie za pomoc. Po około 2h podłączonego zasilania zawołało kod i przyjęło normalnie podany przez Roadkiller. Wirtualne piwko
No to się cieszę, że kodzik działa
Moja Laguna łamie stereotypy Potrzebujesz kodu do radia to pisz GG: 10696273.