Kubuch napisał(a):Co za zboczniec założył gaz do tej litrówki?

Ogólnie to fajne autko. Duże jak na segment B, bardzo komfortowo się nim jeździ, mało awaryjne, IMO ładne. Jednak są 2 podstawowe rzeczy jakie to auto musi mieć: wspomaganie i silnik minimum 1,2. Ta, którą chcesz kupić nie ma ani jednego ani drugiego. Do tego ma gaz co przy tak małym silniczku jest samobójstwem (dla silnika i osoby, która będzie musiała wyprzedzać

). Zdecydowanie jestem na NIE

Ja często widzę Cinquecenta z gazem, albo Ci ludzie nie wyprzedzają wcale, że ani trochę, albo są zajebiście odważni....nie pojmuję tego trochę:/ Ogólnie mam sceptyczne podejście do instalacji gazowych, bo wszyscy mówią że super i w ogóle, że tanio jeździ, nic się nie dzieje, a co rusz to słyszę że tu parownik jakiś za 300 stówy padł, tu jakiś dziwny mieszalnik, przepływomierz, pompa paliwa...:/ I wiecznie albo im to gaśnie, albo wali obrotami, albo nie pali, albo coś strzela:/ I nie mówię tu o jednym przypadku bo masa znajomych ma takie instalacje i zawsze kurde coś:/ Ja rozumiem jeszcze wielki silnik, ciężkie auto i do tego sekwencja ale nie coś takiego
A co do tego Opla, to bardzo przyjemny samochodzik, ale proponuję ciut większy silnik, zazwyczaj te najmniejsze nie oznaczają że najoszczędniejsze.