OSTRZEGAM!!! PRZED AUTO-KOMISEM,AUTO-ITALIA W BRZOZÓW-KOL.
» 06 Sty 2010, 21:22
Kupiłem samochód marki opel astra z 2000 roku, z przebiegiem 115tyś. km z książką serwisową w/w komisie. Na początku ogłądałem golfa IV ale starszy pan który zajmował się naganianiem klijętów powiedział ten golf to wstawiony, choć panu pokaże opelka dopiero przyjechał z włoch, twierdził że LALA i że dziś i tylko dziś jest promocja na niego. Cena jego była 14500zł. jak się zdecyduje od razu to go odda za 12000zł. Oczwiście na faktuże zakupu było 7000zł. bo wiadomo twierdził z czegoś trzeba żyć mniejsza akcyza itp. kupiłem go i zaczeła się gechenna, po przejechaniu około 700km zaczeło coś stukać w silniku, pojechałem do komisu, a tam widziały oczy co brały tego starszego pana nie było, że on nie pracuje, a właściciel mówi ja wezme samochód ale za 7000zł tyle co na fakturze. Mechanik rozebrał silnik okazało się że panewka była już wcześniej obrucona, a tylko założyli nowy kpl.bez szlifu wału. co do przebiegu to po sprawdzeniu auta w serwisie w Siedlcach okazało się że ma nie 115000km ale 220000km w 2007 roku ostatni wpis. Nie polecam tego komisu.