Ostrzeżenie przed niebezpieczeństwem

Moderator: fs.mod
  • Poinformuj znajomych na Facebook-u o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na Gwar-ze o tym wątku
  • Poinformuj innych ludzi na Wykopie o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na Twitter-ze o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na Blip-ie o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na Buzz-ie o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na GG o tym wątku

Ostrzeżenie przed niebezpieczeństwem

Post» 13 Wrz 2008, 19:02

Gdy chciałem kliknąć w linkowanie znajdującej się w dziale Inne wyświetlił mi się komunikat:

Witryna www.forumsamochodowe.pl zawiera elementy z witryny www.gtswiat.pl zawierającej złośliwe oprogramowanie, które może uszkodzić komputer lub w inny sposób działać bez zgody użytkownika. Samo odwiedzenie witryny, w której przechowywane jest złośliwe oprogramowanie, może spowodować zainfekowanie komputera.
Więcej informacji na temat problemów występujących we wskazanych elementach znajduje się na stronie Strona diagnostyczna Safe Browsing dla domeny www.gtswiat.pl.
Więcej informacji na temat ochrony przed szkodliwym oprogramowaniem w internecie.


Może administratorzy przyjrzą się temu?
rally_jf
Nowicjusz
Nowicjusz
 
Posty: 47
Rejestracja: 21 Mar 2008, 21:22
Miejscowość: Kraków

Re: Ostrzeżenie przed niebezpieczeństwem

Post» 14 Wrz 2008, 19:13

Już jest ok, witryna gtswiat.pl jest faktycznie zgłoszona jako dokonująca ataków. Została usunięta z działu Linkownia. Teraz już nie powinno być problemów.
Pozdrawiam,
Artek
ArteK
Forum Samochodowe
Forum Samochodowe
 
Posty: 2075
Zdjęcia: 93
Rejestracja: 08 Mar 2006, 20:21
Miejscowość: Warszawa
Prawo jazdy od: 12 12 1996

 
  • Podobne tematy

Funkcjonowanie forum



Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości