fanteo napisał(a):kazdy z was tu jest nowy i tylko po jednyp poscie ! mysle ze sa tu tylko 2 osoby jeden nie zadowolony i przectawiciel firmy ktory zrobil sobie 2 czy 3 kata !!! pamietajcie nie dawajcie kasy ludzia co maja wyjechac po auto tylko spisujcie umowe ze jak przyjedzie to mu dacie calosc !!! pozatym samemu jedzie sie po auta a nie ktos !!!
Też nie masz człowieku za dużo postów, więc się nie wymądrzaj proszę. Najpierw sprawdź a potem pisz. Wyraźnie napisałem, że całą historię możesz sprawdzić pisząc na priv. Nikt mnie nie prosił do pisania na tym forum, piszę jako klient. Jak widzisz z mojego wątku tranzakcja jest jeszcze nie skończona. A to, że napisałem, jak i szukałem np. na forum bezwypadkowe.net samochodu z US jest do sprawdzenia.
pzdr
M.
[ Dodano: Sob Sty 30, 2010 16:51 ]Witam serdecznie:
Dzis w Polsce znalazł się mój samochód. Cóż mogę napisać. Jestem bardzo zadowolony. Sprzedawca okazał się bardzo rzetelny. Samochód wybierałem sam, więc tutaj żadnych uwag. Jedyny problem, o którym z resztą pisałem dotyczył dłuższego czasu oczekiwania, ale i tak brałem to wcześniej pod uwagę. Totalnym zaskoczeniem na korzyść firmy jest to, iż jadąc na urlop pośrednik dostarczy mi osobiście wszystkie dokumenty do uzyskania rejestracji. Ja ze swej strony dziękuję Panu Jarkowi za profesjonalne podejście do tematu, z pełną odpowiedzialnością polecam.
Jeszcze raz - gdyby ktoś nie wierzył - można pisać na priv.
p.s. czasem łatwiej jest uwierzyć w wypowiedź osób trzecich, gdy ktoś kogoś opluwa lub skarży. Za to, gdy ktoś wystawia pozytywa drugiej osobie, z samego założenia jest flekowany, bądź z góry uważany za osobę mało wiarygodną.