Pakowny samochód...diesel, benzyna, benzyna+LPG do 7tys.

Moderator: fs.mod
  • Poinformuj znajomych na Facebook-u o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na Gwar-ze o tym wątku
  • Poinformuj innych ludzi na Wykopie o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na Twitter-ze o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na Blip-ie o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na Buzz-ie o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na GG o tym wątku

Re: Pakowny samochód...diesel, benzyna, benzyna+LPG do 7tys.

Post» 27 Mar 2010, 12:51

dark13 rzecz raczej nie leży w tym że auto jest sprowadzone bo to nie kłopot przerejestrować ale mi sie wydaje że dlatego ponieważ auto jest białe i poobijane no ale jesli wyjezdzasz w poniedziałek i nikt sie po niego nie zgłosi no to trudno będziesz musiał go oddać handlarzowi.
Barol
Stały forumowicz
Stały forumowicz

Post» 27 Mar 2010, 13:04

Lekko "obite" ma dwoje drzwi (koszt naprawy(?) 500-700zl) i zgadza sie jest bialy ale jest tez przeciez ok 5-6 tys zl tanszy od najtanszych ofert dla tego modelu .Pomyslkec ze w USA bialy to najbardziej prestizowy i porzadany he,he
Za te 6 tys mozna przemalowac samochod na dowolny kolor i jeszcze zostanie sporo na inne cele.Przeciez to zwykly tani stary dupowoz - w tym przedziale cenowym i wiekowym kolor powienien miec marginalne znaczenie. To zadna reprezentatywna limuzyna czy klasyk - dla mnie samochod to przedmiot jak pralka czy wiertarka.
dark13
Początkujący
Początkujący

Miejscowość: szczecin

Post» 27 Mar 2010, 13:53

No ale wiesz jaka jest nasza ludność niestety.
Barol
Stały forumowicz
Stały forumowicz

Post» 27 Mar 2010, 18:43

no tutaj raczej tej carismy nie sprzedasz tym bardziej ze w innym poscie piszesz ze ma tandetne wnetrze, jest glosne w srodku i takie tam :wink: cena na prawde jest okazyjna ale chyba lepiej by bylo zebys go zarejestrowal ludziom jakos chyba nie chce sie biegac i to latwic aha i widze ze to auto nie ma alufelg a napisales ze ma(a to taka moja skrupulatnosc) :twisted:
tower
tower
Zaawansowany
Zaawansowany

Miejscowość: kalisz

Post» 27 Mar 2010, 20:06

Mam napisac ze jest swietnie wykonana i cicha bo mam taka na sprzedaz?.Ten typ tak ma nie ja ja budowalem japonczyki z tego okresu sa w ogole beznadziejne pod tym wzgledem .Nie naleze do ludzi ktorzy dla korzysci w zywe oczy klamia.
Byc moze to jest punkt odniesienia , na codzien jezdze Audi A4 B6 wiec w porowaniu do niego Carisma to jezdzace nieszczescie pod kazdym wzgledem.Tyle ze ja za swoj dalem prawie 10x wiecej.
A co do felg - to ze samochod nie jest aktualnie na felgach aluminiowych nie swiadczy ze ich nie posiada.Aktualnie ma zalozone kola zimowe.
dark13
Początkujący
Początkujący

Miejscowość: szczecin

Post» 27 Mar 2010, 23:44

tower napisał(a):no tutaj raczej tej carismy nie sprzedasz tym bardziej ze w innym poscie piszesz ze ma tandetne wnetrze, jest glosne w srodku i takie tam :wink: cena na prawde jest okazyjna ale chyba lepiej by bylo zebys go zarejestrowal ludziom jakos chyba nie chce sie biegac i to latwic aha i widze ze to auto nie ma alufelg a napisales ze ma(a to taka moja skrupulatnosc) :twisted:

przynajmniej jest szczery.
Barol
Stały forumowicz
Stały forumowicz

Poprzednia