witam wszystkim potrzebuje takiej informacji, a mianowicie mam zamiar kupic vw pasata z roku 2005 roku nowa buda. Sek w tym , iz niewiem czy 105 KM w tym aucie zdaje egzamin
prosze o opinie
To zależy od ciebie... Może demonem prędkości nie będzie i na przyspieszenie rzędu 8 sek nie masz co liczyć, ale na sprawną jazdę po Polsce powinno zdecydowanie wystarczyć.
w sumie macie racje.
Ja chcialbym aby auto jako takie przyszpieszenie posiadalo, w sumie to moze 105 km wystarczy , gdyz jak dotad jezdzilem autem o mocy 60 km heheh Dzieki za pomoc
no tak 2.0 tdi lepszy konfort w jezdzie , ale o tych pompowtryskach to i ja slyszalem wlasnie i to mnie troszke zniecheca.
A czy tak szybko By mi sie znudzilo 105 KM moze i masz racje wkoncu 21 lat to wybredny wiek hehe
Fakt, komfort lepszy... Ale większa moc = większe spalanie. A jak doliczysz koszty napraw to dojdziesz do prostego wniosku, że 105km wystarcza, a i bardziej opłacalny finansowo...
Tak dla sprostowania ten silniczek ma 101 km i równiez posiada pompowtryskiwacze. Sam osobiscie uzytkuje takie autko ale z 2003 roku i jestem zadowolony daynamika bardzo dobra jak na te 101 a i spalanie na trasie przy dynamicznej jezdzie oscyluje w granicach 6 l polecam to autko:) ja mam 18 lat i jezdze nim pol roku i mi sie ejszcze nie znudziło i dynamika dla mnie wystarczajaca:)
No tak sorki za niedopatrzenie Moim zdaniem ta moc bedzie wystarczajaca dla tego autka i napewno bedziesz zadowolony a i spalanie powinno byc mniejsze niz w mocniejszym silniczku