Witam serdecznie Wszystkich Forumowiczów Mam pytanie czy Ktoś spotkal sie z Peuegot 307 bez tylnych napisów ?
Własciciel Twierdzi , ze to tak bylo od nowości. Nie ma śladów , że byl "bity"
No według mnie nie jest to myk z biciem blahy tylko wymienionych całych tylnich drzwi od bagażnika na których od nowości nie było znaków rozpoznawczych peugota.Moze o to chodzilo sprzedającemu to auto
It's nice to be important but is more important to be nice
jest na 100% pewne ze ten caly element wymieniany bo kazdy samochod ma
jakies oznaczenia nie koniecznie nazwa marki samochodu ale jesli wszystko gra to tylko decyzja nalezy do ciebie.narka
No to jest chyba nowa klapa od bagażnika, a tak pozatym to można zdjąć tylnie oznaczenia w BMW, Mercedesie tylko trzeba dopłacić, ale czy w PEugeot to nie wiem. .::Pozdrawiam::.
proponuje zadzwonic do salonu i zapytac sie czy byla mozliwosc zakupu takiego auta bez ozaczen, np audi w salonie proponuje swoim klientom zakup np a3 bez zadnych oznaczen z tylu i t ow dodatku jakis rok temu trzeba bylo do tego doplacac, jesli nie bylo takich aut w salonie to wcale nie znaczy ze elemant byl wymieniany poniewaz mozna te oznaczenia bez problemu odkleic sa one bardzo mocno przyklejone do auta, ale proponuje takze sprawdzic tyl auta miernikiem do grubosci powloki lakierniczej