Witam
Kilka dni temu odebrałem prawo jazdy. I teraz sprawa kupna samochodu. Jezdził bede tylko po mieście, głownie sam, lub z dziewczyną. W gre wchodzą tez weekendowe wypady za miasto, ale nie zbyt duże trasy. Jako ze ma byc to pierwszy samochod i glownie na miasto, chcialbym zeby byl troche mniejszych gabarytów, ale przy tym zachował w miare elegancką lub sportową sylwetke, mało palił ( diesel ) i byl w miare bezawaryjny. Do wydania mam maksymalnie 30 000zł
Auta ktore mi NIE odpowiadają:
Volkswagen Golf, Volkswagen Polo - nie podchodza mi wizualnie.
żadnych fiatów nie chce również
Auta które mi się w miare podobają:
Ford Focus 2giej generacji, Peugeot 307 2giej generacji, Seat Ibiza 3ciej generacji
Generalnie patrząc po ogloszeniach zwracam uwage tylko na ogloszenia osob prywatnych, nie chce z komisu. Rowniez srednio mnie interesuja auta sprowadzane, a peugoty 307 w wiekszosci sa wlasnie z zagranicy. Jestem z krakowa, wiec bede szukal aut z woj malopolskiego lub slaskiego. Nie chce auta ktore jest rodzinne, ani takiego ktorego design przypomina klocki lego:)
jestem młody i tak jak napisalem wczesniej, chcialbym miec samochod w miare o elegancko sportowym stylu.
Bardzo prosilbym o napisanie propozycji. Serdecznie dziekuje i pozdrawiam